Doğum sonrası ilişkimiz

Arkadaşlar arzuladığını söylüyor.. Geçen hafta çok.ayrı bir konudan tartışma yaşadık.. yanıma geldiğinde özür dileyip beni özlediğini ve ihmal ettiğini söyledi.. fakat kızımı ekledigim için tiksindim dedi.. bende kızı şuan sütten kesemem çünkü 13 aylık eşimde bende seni istiyorum diyor ama bu emzirmeden bir araya gelemiyoruZ..
emzirme biterse tiksinmesi geçecekmmiymis yani bi anda

Arkadaşlar arzuladığını söylüyor.. Geçen hafta çok.ayrı bir konudan tartışma yaşadık.. yanıma geldiğinde özür dileyip beni özlediğini ve ihmal ettiğini söyledi.. fakat kızımı ekledigim için tiksindim dedi.. bende kızı şuan sütten kesemem çünkü 13 aylık eşimde bende seni istiyorum diyor ama bu emzirmeden bir araya gelemiyoruZ..

Ben doğumdan beri eşimin yanında pek emzirmedim hep başka odaya geçtim. Ama zaman zaman o yanıma geldi hatta ben çekindim. Bizde hiç ara verilmedi cinselliğe ve afadersin ama bişeyler yaşanırken süt bile fışkırdı gögsümden. Ben hamilelik döneminde ipleri ele aldım ama. Hiç ara vermedim taki 9. ayın son günlerine kadar. Eğer o zaman ara verseydim bizim durumda sizden farksız olurdu. 52 kiloyla hamile kaldım ve şimdi yine aynıyım. yatak odamız çocuk odamız ayrı..gece emzirmelerinde tekrar eşimin yanına dönüyorum. Ben yaşını biraz geçince sütten kesmeyi düşünüyorum ama ne kadar doğru karar veremedim. Siz kadın olduğunu ona tekrar gösterin...

Bilemiyorum.. gerekçesi bu şuanda.. bende sütten kesmek istemiyorum.. bebegimin hakki o süt.. ne çabalar harcladim çocuğum olsun diye 3 düşük sonrası.. 5 ay kan sulandırıcı iğne yaptim kendime.. dogum dan sonra ölümlerden döndüm.. sutum gelmedi 1 ay çabaladım gelsin diye kolay mi

ben tiksinilecek bir şey göremiyorum..kendisinin..... ..çok mu temizmiş..anne sütü ve emzirmek o kadar temiz birşeyki..benim eşim bana bunu dese..kovarım ben evden..birde bu adamla evliliğini bir şey olmamış gibi devam mı edeceksin..böyle bir şey ne duyulmuş nede görülş..büyük bir hakaret..:mad:

Teb
Ben doğumdan beri eşimin yanında pek emzirmedim hep başka odaya geçtim. Ama zaman zaman o yanıma geldi hatta ben çekindim. Bizde hiç ara verilmedi cinselliğe ve afadersin ama bişeyler yaşanırken süt bile fışkırdı gögsümden. Ben hamilelik döneminde ipleri ele aldım ama. Hiç ara vermedim taki 9. ayın son günlerine kadar. Eğer o zaman ara verseydim bizim durumda sizden farksız olurdu. 52 kiloyla hamile kaldım ve şimdi yine aynıyım. yatak odamız çocuk odamız ayrı..gece emzirmelerinde tekrar eşimin yanına dönüyorum. Ben yaşını biraz geçince sütten kesmeyi düşünüyorum ama ne kadar doğru karar veremedim. Siz kadın olduğunu ona tekrar gösterin...
Tebrik ederim sizi.. daim olsun mutlulugunuZ.. umarım biz de de bir ihtimal olur

Teb

Tebrik ederim sizi.. daim olsun mutlulugunuZ.. umarım biz de de bir ihtimal olur

Olur olur merak etmeyin birazda iletişimi sağlam tutun çünkü erkeklere anlayana kadar anlatacaksın. Bütün dişiliğinizi kullanın illaki göğüs olacak diye bişey yok. Dikkatini başka yerlerinize çekin.:KK45: Yatak odasına sexi bir kadın, çocuk odasına anne olarak girin. Erkekler gördüklerine, kadınlar duyduklarına...demişler..gösterin ona:KK53:

Kızlar doğum yapalım 13 ay oldu.. ve esinle olan iliskinimde neredeyse hamileligimin ilk haftaların da bitti sayılır.. Doğum sonrası sadece bir kez birlikte olabildik.. geçen hafta eşimle bir konuşma sonrası kizimi emzirdigim için midesinin bulandığını söylemesi.. ne yapacagimi şaşırmış durumdayım.. bir yanda eşimle çok uzaklaştık.. bir yandanda kızımı daha küçük olduğu için sütten kesmek istememem.. ne yapacagimi bilemiyorum. Boyle bir durum karşısında nasıl bir çözüm olabilir?

Ama anlamadim esinizi de 9 ay daha goguslere yaklasmadan kalan ozeli yasasaniz olmuyormu ben 3 yil emzirdim oglumu esim 3 yil dokunmadi gogsume ama oyle laf da etmedi hos davranislariyla bu cumle ayniydi da en azindan agzindan duymadim kararlilikla ikisinin farkli seyler oldugunu anlatmaya calismalisiniz sakin sutten kesme bazi erkeklerde oluyor bu durumlar asmaya calisin anne ve kadin ayni kefeye koyamiyor belli ki

evlilik terapistine gidin, bebeği sütten kesmeyin tabii ki ama bebeğin odasını ayırın bence. ve birkaç gece emzirmeden uyutursanız alışır... yatakta sadece eşin ve sen ol.

Bende kendi sütümün tadını merak ediyorum 10 ay oldu hala cesaret edemedim tadmaya, psikolojik bir durum sanırım. Midem almaz gibi geliyor nedense. Herkesin yapısı faarklı bazen anlamaya çalışarak sorunu çözmeliyiz diye düşünüyorum.

Vina Vina canım erkekler eşleri hamileyken ve sonrasında mastırvasyon yapıyolarmış ve bu zamanla alışkanlık haline gelip keyf almaya başlıyolarmış bir arkadaşımda aynı şeyleri yaşamış psikoloğa gitmiş eşiyle birlikte erotik şeyler izlemesini ve seksi şeyler giyinmesini tavsiye etmiş umarım biran önce yoluna girer herşey

Bu adamlar neye maruz kaliyor anlamiyorum bizimki 40 gunu zor bekledi.
13 ay ne yahu?
Tiksiniyorsa gozunu kapativersin. 13 aydir nasil tahammul ettiniz bu duruma

Türk annelerin 24 ay emzirme sevdasını anlamıyorum. Hele bazıları var ki elinden gelse 5 yaşına kadar emzirecek. Depresyona girip emzirme sevdası yüzünden ilaç kullanmayıp kendine eziyet eden mi dersin, neler neler... Sizin de süreniz çoktan dolmuş bence. O kadar ay emziren erkekler olsa biz kadınlara da çekici gelmeyebilirdi ayrıca.

sen çalışıyor musun yani eşin zaten tüm gün işte olur sende bütün gün bebeğinle vakit geçirirsin emzirirsin akşam da uzak kalmassın ama bazı arkadaşlarımda görmüştüm gögüsteki sütü alıyorlardı bir cihaz aracılığıyla öyle bir şey yapın akşamları da o şekilde sütünüzü vermiş olursunuz . erkekler zaten çok açıklığı sevmezmiş yani kızların çok özel bilgilerini paylaşmaları yanlış kadındaki gizemi çekiciliği bir anda yok ediyor diye düşünürüm ben bebeğiniz 13 aylık mama ile de akşamları idare edebilirsiniz benm yiğenim 6. ayda kendiliğinden bırakmıştı sütü. maşallah yaşıtlarına göre baya iri ve boylu bir kız olucak anlaşılan :KK70:

Ikinci cocugumu emziriyrm
2.5 aylik henuz
Gogusleri cinsellikten uzak tutmayi anlarimda kadindan tiksinmekte neymis
Sacmalamis

Türk annelerin 24 ay emzirme sevdasını anlamıyorum. Hele bazıları var ki elinden gelse 5 yaşına kadar emzirecek. Depresyona girip emzirme sevdası yüzünden ilaç kullanmayıp kendine eziyet eden mi dersin, neler neler... Sizin de süreniz çoktan dolmuş bence. O kadar ay emziren erkekler olsa biz kadınlara da çekici gelmeyebilirdi ayrıca.
Kadın keyfinden emziriyor ya zaten. Te allam ya.

Esinizi hakli bulmuyorum kesinlikle ama bu duruma en pratik cozum bu olabilir.Gece bebeginizi emziririken esiniz uyuyor oluyordur saniyorum.Gun icinde.mesela aksamlari emzireceginizde bebeginizin odasina gecmeyi deneseniz.Gizli gizli emzirmeyin elbet, ama yaninda emzirmemeye dikkaat edebilirsiniz.
bi arkadasim esinin yaninda hic emzirmedigini soylemisti seneler once.Cok tuhaf gelmisti.Belkide boyle seyler hissedebiliyordur bazi esler.

Bazi kadinlar millet ici demiyor yan odaya gecmek varken herkes kadin nede olsa deyip misafirlerin icinde cikarip cork cork emziriyor benim bile midem bulaniyor bir erkeginde tiksinmesi normal bunlari gozunun onunde yapmayın bence ve uzulmeyin
Cocukken annemle gittigim gezmelerde nasil tiksinirdim koca memelerini acip gostere gostere emzirenlerden:(
Simdiki anneler daha bilincli diye gozlemliyorum.En azindan arkadas cevremde bebegini beslerken kimsenin gogsunu gormuyorum.

Yoruma yorum yapıp asabımı bozmayınız. Konu sahibinin çocuğu 13 aylık olmuş bile. Gayet yeterli. İlk 6 ayı doldurmuş.
Pardon ya asabinizi bozdum gece gece kusuruma bakmayın(!) bir araştırın derim uzmanlar 2 yaşına kadar emzirmeyi oneriyorlar, bakin isterseniz bir tık otenizde.

Annesin sen ya herşeyden önce nasıl bunu söyler hicmi uzulebilicegini düşünmüyor.....

Back