emzirme biterse tiksinmesi geçecekmmiymis yani bi andaArkadaşlar arzuladığını söylüyor.. Geçen hafta çok.ayrı bir konudan tartışma yaşadık.. yanıma geldiğinde özür dileyip beni özlediğini ve ihmal ettiğini söyledi.. fakat kızımı ekledigim için tiksindim dedi.. bende kızı şuan sütten kesemem çünkü 13 aylık eşimde bende seni istiyorum diyor ama bu emzirmeden bir araya gelemiyoruZ..
Arkadaşlar arzuladığını söylüyor.. Geçen hafta çok.ayrı bir konudan tartışma yaşadık.. yanıma geldiğinde özür dileyip beni özlediğini ve ihmal ettiğini söyledi.. fakat kızımı ekledigim için tiksindim dedi.. bende kızı şuan sütten kesemem çünkü 13 aylık eşimde bende seni istiyorum diyor ama bu emzirmeden bir araya gelemiyoruZ..
Tebrik ederim sizi.. daim olsun mutlulugunuZ.. umarım biz de de bir ihtimal olurBen doğumdan beri eşimin yanında pek emzirmedim hep başka odaya geçtim. Ama zaman zaman o yanıma geldi hatta ben çekindim. Bizde hiç ara verilmedi cinselliğe ve afadersin ama bişeyler yaşanırken süt bile fışkırdı gögsümden. Ben hamilelik döneminde ipleri ele aldım ama. Hiç ara vermedim taki 9. ayın son günlerine kadar. Eğer o zaman ara verseydim bizim durumda sizden farksız olurdu. 52 kiloyla hamile kaldım ve şimdi yine aynıyım. yatak odamız çocuk odamız ayrı..gece emzirmelerinde tekrar eşimin yanına dönüyorum. Ben yaşını biraz geçince sütten kesmeyi düşünüyorum ama ne kadar doğru karar veremedim. Siz kadın olduğunu ona tekrar gösterin...
Teb
Tebrik ederim sizi.. daim olsun mutlulugunuZ.. umarım biz de de bir ihtimal olur
Kızlar doğum yapalım 13 ay oldu.. ve esinle olan iliskinimde neredeyse hamileligimin ilk haftaların da bitti sayılır.. Doğum sonrası sadece bir kez birlikte olabildik.. geçen hafta eşimle bir konuşma sonrası kizimi emzirdigim için midesinin bulandığını söylemesi.. ne yapacagimi şaşırmış durumdayım.. bir yanda eşimle çok uzaklaştık.. bir yandanda kızımı daha küçük olduğu için sütten kesmek istememem.. ne yapacagimi bilemiyorum. Boyle bir durum karşısında nasıl bir çözüm olabilir?
Kadın keyfinden emziriyor ya zaten. Te allam ya.Türk annelerin 24 ay emzirme sevdasını anlamıyorum. Hele bazıları var ki elinden gelse 5 yaşına kadar emzirecek. Depresyona girip emzirme sevdası yüzünden ilaç kullanmayıp kendine eziyet eden mi dersin, neler neler... Sizin de süreniz çoktan dolmuş bence. O kadar ay emziren erkekler olsa biz kadınlara da çekici gelmeyebilirdi ayrıca.
Cocukken annemle gittigim gezmelerde nasil tiksinirdim koca memelerini acip gostere gostere emzirenlerdenBazi kadinlar millet ici demiyor yan odaya gecmek varken herkes kadin nede olsa deyip misafirlerin icinde cikarip cork cork emziriyor benim bile midem bulaniyor bir erkeginde tiksinmesi normal bunlari gozunun onunde yapmayın bence ve uzulmeyin
Yoruma yorum yapıp asabımı bozmayınız. Konu sahibinin çocuğu 13 aylık olmuş bile. Gayet yeterli. İlk 6 ayı doldurmuş.Kadın keyfinden emziriyor ya zaten. Te allam ya.
Pardon ya asabinizi bozdum gece gece kusuruma bakmayın(!) bir araştırın derim uzmanlar 2 yaşına kadar emzirmeyi oneriyorlar, bakin isterseniz bir tık otenizde.Yoruma yorum yapıp asabımı bozmayınız. Konu sahibinin çocuğu 13 aylık olmuş bile. Gayet yeterli. İlk 6 ayı doldurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?