Bunuda denedim ama kızım biberonu almak istemiyor.. çok uğraştım.. doğumum zaten çok sıkıntılı geçti birde sonrası bu durumla yuz yüze geldimArtık daha tuhaf geliyordur, sonuçta cinsellik arzulardan oluşan birşey ve işin içine duygusallık girdiğinden yani bebeğin ordan beslendiğini düşünüp rahatsız olmuş olabilir diye düşünüyorum.
Emzirmek yerine sağıp biberonla vermeyi deneyin isterseniz buda bir yöntem.
Kendim eğitimciyim.. psikoloji konusunda bir kaç ke destek aldım.. ama bu sorunu çözemedik ne yazıkki.. soran arkadaş olmuş kilo problemim yok şuan doğum kilomu verdim.. fiziksel olarak oldukça bakımlı bir bayanım.bu konuda aile terapistinden yardım alsanız? şaşırmadım, daha önce de buna benzer şeyler duymuştum. acaba doğum sonrası kilo probleminiz falan da var mı, yanlış anlamayın.
oldu olacak adamı kökten bosasinHiç normal değil 13 ay .Bence bahane baska ugras bulmus kendine
Öncelikle bilgisayar telefon internet vs didik didik ediilecek.
Yanında emzirilmeyecek ćocuk sevdirilmeyecek.
Sütüm kesildi üzuntuden denilip iki gune bir mama aldırilacak.
Yeterli delil bulunursa yüzüne çarpılıp bende senden toptan tiksiniyorum denilecek.
Kendinize çeki duzen verilip bakımlı olunacak sadece anne olunmayacak.
isin orasi ozel hayat valla o beni asar :)13 koca ay hangi erkek durur.?????????
Hayır kapida bekledi..Vina Eşiniz doğumda yanınızda bulunmuş muydu?
Aldatma konusu olacağını sanmıyorum şeffaf bir hayati var ayni ortamda çalışıyoruz gittiği geldiği yerler hep belli.. telf , pc elimde.. en fazla yapacağı haberlerdeki kadınlara yaa yoldaki kadınlara bakmak olur. Onada birşey dememisin orasi ozel hayat valla o beni asar :)
yinede tahmin edebilriiz sadece gozumuzle gorup sahitlik etmis gibi konusamayiz
gerçekten ilginç, esin doguma girdimi?Aldatma konusu olacağını sanmıyorum şeffaf bir hayati var ayni ortamda çalışıyoruz gittiği geldiği yerler hep belli.. telf , pc elimde.. en fazla yapacağı haberlerdeki kadınlara yaa yoldaki kadınlara bakmak olur. Onada birşey demem
beğendim güzel bir çözüm.. ama tlf da birşey bulamadım.. pcde araa yari çıplak hatunlara bakılmış ama her zaman değil.. diğerlerine gelince bakim ve güzellik konusunda iddaliyim kendimi salmadım.. daha ne kaldi.. sütten kesme olayı blöf yapsam ne kadar devam eder bilememoldu olacak adamı kökten bosasin
iyiki girmemisHayır kapida bekledi..
Doğuma girmedi kapıda bekledi.. doğum fotolarını gördü bir kısmını amagerçekten ilginç, esin doguma girdimi?
bazi erkekler dogumda tikisniyirmus
esine keçi boynuzu , findikli çikolota vs seylerden yedirsen :)S
beğendim güzel bir çözüm.. ama tlf da birşey bulamadım.. pcde araa yari çıplak hatunlara bakılmış ama her zaman değil.. diğerlerine gelince bakim ve güzellik konusunda iddaliyim kendimi salmadım.. daha ne kaldi.. sütten kesme olayı blöf yapsam ne kadar devam eder bilemem
benimki girdi ama su an uç çocugumuz varDoğuma girmedi kapıda bekledi.. doğum fotolarını gördü bir kısmını ama
Allah allah esinizin bahanesi garip geldi hani doğuma girdiyse tiksinmistir diyecektim ama o da degilHayır kapida bekledi..
Aynen birde cocuk her agladiginda emmek istiyorda ondan ağlıyora bağlanacakHiç normal değil 13 ay .Bence bahane baska ugras bulmus kendine
Öncelikle bilgisayar telefon internet vs didik didik ediilecek.
Yanında emzirilmeyecek ćocuk sevdirilmeyecek.
Sütüm kesildi üzuntuden denilip iki gune bir mama aldırilacak.
Yeterli delil bulunursa yüzüne çarpılıp bende senden toptan tiksiniyorum denilecek.
Kendinize çeki duzen verilip bakımlı olunacak sadece anne olunmayacak.
Ya hanımlar bende emziren kadinlar gordum boyle meme ucu kocaman olmus ve kahverengi olan alan resmen genislemis. Hamilelikten sonra meme o hale mi donusuyor? Erkeklerde bu durumu garipsiyor mu acaba meme eski estetik halinden cok farkli bi hale gelmis oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?