merhaba kızlar diyetisyene gittimmmm
bana hem süt yapan hem zayıflatan bir liste verin dedim ayrıca tatlıyı çok sevdiğimi de ekledim doktorun verdiği tavsiyeleri ve diyetimi de blogumda yazdım. buyrun efemmm...
bana hem süt yapan hem zayıflatan bir liste verin dedim ayrıca tatlıyı çok sevdiğimi de ekledim doktorun verdiği tavsiyeleri ve diyetimi de blogumda yazdım. buyrun efemmm...
bol su canım ve olumlu psikoloji,sakın sürekli tatlıydı helvaydı yeme şişersin,herkes sana şunu ye bunu ye diyecek ama süt zamanla artıyor,bebeğin emmeyi öğrenmesi bir kaç haftayı buluyor,benilk bi, kaç gün öylr şeyler yedim ama sonra bıraktım çünkü alakası yok pek,hala da emziriyorum ve hamile kaldığım kiloma geldim,bebeğim 7.5 aylık,bebeğim 2-3 aylıkken sadece 2 kilo falan fazlam vardı,emzirmek çok kalori harcatıyor ve sütünü de arttırıyuor,bol bol emzir
Bu dıyetle bebek gaz sancısı çektmiyor mu? Benım bebegım gazlı doktorum peynır de olmak üzere bütün suçlu urunlerı kestı bende bulgur lıf olarak pırıncten cok daha besleyıcıdır ama delı gribi gaz yapar keza baklıyatlar da öyle benım bebegım 19 günlük 8 kg verdım 5 kg kaldı ama bu dıyetı yaparsam oglumgazdan kıvranır
bence fazla güzel bir liste :) ve galiba sadece kızartma yok.demekki en tehlikeli yiyecek.yazıda kızartmayla geçiriyoz anam napcaz biz .neyse tabii doktor kaç kilo vereceğini söylememiş yani diğer listeler gibi haftada 1 kilo değil heralde .emzikli diyeti olduğu için böyle olmak zorunda heralde.bakalım sonuç ne olacak ?yapan arkadaşım paylaşırsan seviniriz.