nerde kıslarr doğum sonrası göbüşleriniz....
:kedi::kedi::kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde kıslarr doğum sonrası göbüşleriniz....
tatlım çok yemiyorumda biraz ailesel problemler var ondanda baya hızlı kilo verdim sıkıntıdan iştahım yok ee dorayıda emziriyorumm öle olunca 1 1 gidiyo kilolarrr
benn barıştımm annemlerle bizim zatenn aileletr görüşmüyolardııı onlarda değişiklik yok işte bi beş kilo daha verirsem tam olacak tatlımmm
emziriyosun demi tatlım sağlık ocağındaki aile hekimimiz bana böle hızlı kilo vermenin ii olmadığını genelde yeni doğum yapan annelere 6 ayda eski kilolarına dönmelerini tavsiye ediyorlarmışş bana kızdı bile ne kadar kaldı dedii hamile kaldığım kiloya 2 istediğim kiloya 5 dedimmm gidişat hoş değil dediii sakın bu 5 kiloyuda 1 ayda verme dedi...
ben döndüm canım. 45 kiloyum.. göbeğimde çok yerse biraz şiş oluyo ama normal yersem çok abartı durmuyo... ama derim sımsıkı değil tabi...
ben günde bir ögün yiyom iştahım hiç yok ama gramda gitmiyo kilo almışım nasıl oldu bu anlamadım yaaaa
kızlar bu 15. gün göbeğim...2,5 kilo kaldı geriye doğumdan..ama üzülmeyin başlarda benimde göbişim kocamandı...
canim zaten gecen diyetisyen anlatti en kotu beslenme sekli buymus tek ogun yemek..vucut gida girmeyince kendini korumaya alirmis gitliga giricem diye her aldigi yagi depolarmis dengeli beslenmek lazim..kac kilosun su an??
zynp zeynep maşallah canım ya ben hala tombul kuş ve koca göbek modundayım oğlum 5.5 aylık oldu ama kiloda göbekte duruyor ..tekrar maşallah sana ...Şeniz