Doğum sonrası göbeklerimiz

görmemişim şeymoşş eccik bişi kalmış yok denecek kadar az gider 1 aya kadar oda manken gibim olursun ..

mehaycım isviçrede vardı humana fransada da vardır eczeneden aldık burda orda markette bile görmüştüm bulamazsan rezene çayıda aynı işlevi görüyo zaten humananın hammadeside rezene

ayy canim yaa Allah razi olsun cok ihtiyacim var insallah bulurum sutum cok azaldi :KK43:((

kıslar hıÇ bıŞı yapamıyosanız hergÜn dÜzenlı yarım Çay bardagı ılık suya bolca Şeker atıp karıŞtırıp ıÇın acaıp sÜt yapıyomuŞ arkadaŞımın annanesı deıd ben denıcem artı sÜt yapcak ne varsa ben ordayım azımlee

maşallah hepinize sağlıkla kavuştunuz ya bebişlere gerisi kolay
40 günden önce rahip toparlamaz kendini kırkınız çıksın yavaş yavaş gider o göbüşler

kızlar bu da benim doğumdan 3 ay sonraki halim 3 ay oldu öykü doğalı
işte minik öyküm ve ben

[/COLOR][/B]

sen zaten fıstık gibiydin çatlatma adamı
bu arada saçlarına ne yaptırdın bakim sen?
bu arada öykücüm de maşallah nekadar büyümüş çokta şiirn oyyy

inşallah bol bol sütünüz olsun bunun için en çnemli şey düzenli emzirmek.........
sakın ola ki sütüm az yetmiyo emmiyo diye vazgeçmeyin inatla 1-2 saatte bir hatta daha da sık emzirin emdikçe süt kanalları harekete geçer ve süt üretimi artar...
her annenin sütü bebeğine özel ve yetrlidir yeterki sık sık emzirin ve bol sıvı tüketin

sen zaten fıstık gibiydin çatlatma adamı
bu arada saçlarına ne yaptırdın bakim sen?

sağol güzelim sen de öylesin tüm anneler dünyanın en güzel insanları benim gözümde...
3-5 kilo fazla olsa ,göbek kalsa ne olur ki...dünyanın en değerli mucizesini getirdik biz dünyaya....

saçıma bişey yaptırmadım valla...doğumdan sonra biraz kestirdim sadeceŞeniz

bacım sende zaten bişey yok yanlarda incelicek benım oooo çok yol kat etmem lazım..

ayy kalan göbişler nasıl gidecek yaa sezeryan göbişi kalır diyolar kalmaz dimi???

kıslar korse takım göbek fala nkalmıyo görüntü olarak yane hemde sıkıyo karnı bayagı morel düzeliyo insanın bi çıktım dışarı genç kız gibi korseyle eve geldim çıkardım döbüş firladı terledimn die çıkardım korseyıde hehe

yasemin kıss bende taksam mıı erken değil demi dikişlere zararı falan olmaz demi

yok kıscdoktor hemen takdedide ben anca taktım
çok sıkıyo
alışkın degilim
terletiyo bide
negüsel terliyince
bölgesel zayıflarız kısss

anam yarın sabah bende takayım bende göbişsiz halime dönmek istiyom az kaldı ama okalır diyolar bana ondan bütün endişemm

Valla kalıyooo yaaa sezeryan normal alakası yok benım normalde kaldı 3 sene oldu hala 7 kılo fazlam vardı...ınŞŞŞ 2 Çocuk peŞıne koŞmaktan verırım

X