Doğum sonrası göbeklerimiz

bencede sezeryan yada normal dogumla ilgisi yok kalacak olan gobek kaliyor

kızlar hemen korse takmayın, rahim toparlanmadan iyi olmazmış, fos fos et yığını oluyormuş. önemli olan elastik şekilde toparlanması :)

bencede hemen korse filan takmak iyi degil. Ben belimi sikica bagladim bi kac gün dikislerimde daha cok acima oldu biraktim. Henüz cok tazeler biraz zaman gecmesi lazim.

Kızlar benım karnım inmedi yaa.korse mi taksam ne yapsam bilemedım..fikri olan varmı?sezeryan yaptım dogumu şişti bu aralar valla.pantolonlarım olmuyor gıcık oldum

nasıl bir korse kullanıyorsunuz nereden temin ettiniz? opuyorumnanaktan

MEDİCALCİDEN ALDIM CNM HAMİLELİK SONRASI KORSE DEDİM TAYTLI VERDİ TABİ OSIKTI BEN İÇ ÇAMAŞIRI GİBİ KESTİM ÖYLE GİYDİM ŞUAN GİYMİYOM BAYAGI KARNIM İNDİ TABİ BUNUN NEDENİ 80GÜN KANAMAM SÜRDÜ ŞUAN TAKMIYOM KASLAR TEMBELLEŞMESİN DİE MEKİGE BAŞLICAM OCAKTAopuyorumnanaktan

dikişin olduğu yerler uyusuk gıbı hala bi tuhaf sizin de öyle mi? korse takmadım bn daha bugun 48 gün oldu. korse iyi değil diyolar sarkma yapıyomus. spor yamayı düşünüyorum evde ama ne zaman baslasam kı arada hafif ağrılarım oluyor çünkü?

Nazcım,o uyuşukluk uznca bi zmn kalıcak malesf :sinifsinif:
Benimde biraz zorlayınca sızlıyo hemenn :bbo:

uyuşukluk hissi yaklaşık 6 ay ile 1 yıl arası kalıyor malesef kızlar...

DORA PAŞA DOĞDUKTAN 62 GÜN SONRAKı GÖBıŞıM KORSESıZ KISLAR buyrunnnnnnnnn

benim göbek hala o bicim kizlar masallah sisko ahcilara benzedim

hamilelige 57 kilo ile basladim hatta daha once bir dogum yaptim hic karnimdan eser yoktu mankenlerle yarisir haldeydim o derece duzdu karnim dogumu 74.5 kilo ile bitirdim suan 68 kiloyum tek gr inmiyorum :KK43:( aynaya baktikca gobegime sinir oluyorum boyle kalacagimi hic dusunmemistim moralim cok bozuluyor bu nedenle emziriyorum diyede ha bire sekerli sulu vs seyler tuketince kaybetmek bir kenara biraz daha yesem firlayacam tekrar ilkbahari bekliyorum dort gozle boylece saatlerce yuruyus yaparim vs gitsin bu karin gobek

67 ile hamile kaldım ben mehaycımm şimdi 69um kalcalar var biraz ama hedefim 60 olmak inş. 6 ayda o kiloya düşerim ...

benim göbek hala o bicim kizlar masallah sisko ahcilara benzedim

hamilelige 57 kilo ile basladim hatta daha once bir dogum yaptim hic karnimdan eser yoktu mankenlerle yarisir haldeydim o derece duzdu karnim dogumu 74.5 kilo ile bitirdim suan 68 kiloyum tek gr inmiyorum :KK43:( aynaya baktikca gobegime sinir oluyorum boyle kalacagimi hic dusunmemistim moralim cok bozuluyor bu nedenle emziriyorum diyede ha bire sekerli sulu vs seyler tuketince kaybetmek bir kenara biraz daha yesem firlayacam tekrar ilkbahari bekliyorum dort gozle boylece saatlerce yuruyus yaparim vs gitsin bu karin gobek

ilkaycim bende veremiyorum bu ara benimkide hareketsizlikten malesef bebekten dolayi ne yuruyus ne spor hicbisey yapamiyorum..hatta salondan cikamiyorum koltuga cakili kaldim desem yeridir:KK43:((((

Evet herkes aynı dertten muzdarip sanırım, doğum yapalı 50 gün oldu 2 defa hastaneye kontrole gitmenin dışında adımımı atmadım dışarı, bide şu grip salgını muhabbeti var insan ister istemez çekiniyo. Benim göbişte hala var malesef bende sezeryan oldum :KK43: yaklaşık 5 aylık gibiyim çok moral bozucu nasıl gidecek onuda bilmiyom...

X