Doğum sonrası göbeklerden nasıl kurtulacağız :(

Yumak46

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
128
2
296
Aydın
Selam kızlar doğuma sayılı günlerimiz kaldı.Benim ilk doğumum sezeryandı şimdi de öyle olacak zaten biraz göbek kalmıştı şimdi yine kalacak ve daha da büyük olacak göbeklerden kurtulmak için ne yapmalıyız.Sezeryan sonrası korse kullanan varmı ne kadar süre sonra kullanılıyor yada başka bildiğiniz yöntemler varsa bilgilerimizi paylaşarak birbirimize yardımcı olalım lütfen....

hiçbişey yapmıcaksın, hele bebeğin doğumu kışa geliyosa hep evde olcaksın, yaza bebeği alır yürüyüşe çıkarım hayalleri kuracaksın. doğumdan sonra kilo alımı (yemeyi çok abartmazsan) olmuyo, ama göbeklr için çaba gösterecek vakit gerçekten olmuto, hep istiyoruz ama önceliğimiz hep bebek ve işleri yetiştirmek. hele ilk aylar emme süreleri uzun, gazlar ayrı dert, alışma süreci, gelen giden, mevlüt. hiç plan yapma arkadaşım. bebeğ odaklan, gerisini akışına bırak, çünküistemesende öyle olucak,hiç bunları düşünüp kendine stres etme.

Kilo problemim yok çok şükür 57 ile hamileydim şimdi 63 oldum bebeğimin gelişimi de iyi zaten yesemde kilo almıyorum yani ama göbeğim kalıyor normal de bile bana hamilemisin diye soruyorlardı ve bu beni çok sinir ediyor şimdi doğumdan sonra yine göbek kalacak hemde fazlasıyla o yüzden bir çare bulmak istiyorum.

canım ben ilk hamileliğimde 45 hamile kaldım 65 ile doğum yaptım doğumdan 3 ay sonra 45 kiloydum ve hiç göbeğim kalmadı üstelik sezeryanlıyım ben doğumdan 3 gün sonra belime kuşak bağladım göbeğimi acayip topladı o ve doğumdan 6 ay sonra spora başladım plates yaptımmm ama ben hamile kalmadan öncede spor yapıyodum şimdi 48 ile hamile kaldım 61 kiloyum ve büyük ihtimallle 68 falan doğum yapıcam dilerim bende verebilirm sana tavsiyem doğumdan sonra kuşak bağla karnına çok sıkı olmasın tabiii bide ben spor yapmayı düşünüyorum kesinlikle tavsiye ederim...

ben de çok kilo aldım ve bu kilolara bana kalacak gibi geliyor... ama bebeğin ilk zamanlarda beni yoracağını düşündükçe kiloyu çok da düşünmüyorum,sıkılaşmak zor değil,yeterki düzenli sporumuzu yapalım.... bebekten fırsat kalırsa tabi...

o genetik birşey ben ilk hamileliğimde 25 kilo aldım ve hepsinide verdim göbek filanda kalmadı. bunda da şuana kadar 15 kilo aldım. anneminde göbeği yok ama o çarşafa sarmış bende düşünüyorum bu defa ama göbek için değilde yazın dikişler terledikçe kaşınma oluyor ya o olmasın diye tabi doktor ne der bilmiyorum. konuyla alakalı değil ama bende popomdan nasıl kurtulucam diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Pilates topumu aldım beklemede doğumdan 6 ay sonra başlarım.Korse konusunda kararsızım alsam mı yoksa zararı olur mu diye karar veremedim yoksa bende bağlasam mı çok sıkmadan eger ki genetikse annem 5 doğum yapmış ve göbeği var Ama hiç bağlamamışlar doğumlar da o yüzden bende korkuyorum bende de olur mu diye şimdiden düşünmeye başladım bile...

bende 58 ile hamile kaldım. 68e kadar çıktım, ama hamileyken son haftalarda 2 kilo vermişim. 66 ile doğuma girdim. doğumdan sonra 59 idim. şimdi yine 58 im. bebişim 5buçuk aylık. hiçbişy yapamıyorum, aynen dediğin gibi göbiş kaldı, herkes aa hiç kilo almamışsın diyo sonra göbeğimi farkedince biraz kalmış diyolar, moralim bozuluyo, sonra kızıma bakıp boşveriyorum :)
Allah yardımcınız olsun, inş süt döneminde kilolarınız eriyip gider hepinizin, ve çok kolay rahat bi doğum olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…