- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Abartmışsınız.
Kanamanız bitince söyleyin. Müneccim bokumu yemiş bu adam nereden bilecek? Ayrıca sizi zorlamaması da güzel bir şey bence. Siz hazır olduğunuzda konuşursunuz eşinizle. Adamın tek derdi uykusuzluk olabilir sanırım ne vücudu değişti, ne ağrısı var, ne acısı..
Evliliklerde gurur yapılacak son şeyin cinsellik olduğunu düşünüyorum.
Kadın olarak lohusa da olsak iş başa düşüyor bence şuan sen kutsal anne mertebesindesin kocanın gözünde :)kendini oradan indirmen gerekiyor araya soğukluk sokma bence bu arada misafirlere de çocuk doktorumuz bir süre eve kimseyi alma dedi kusura bakmayın bahanesiyle uzaklaştır çünkü çok misafir eşler arasını gerçekten soğutuyor
Şu an hem sen hem esin hem de bebişin duruma alışmaya çalışıyorsunuz. Her şey bir anda eski haline dönemez ki
Lohusa olduğun için duygusalsın. Kızmış olabilirsin ama sürdürme bu durumu bence. İçinden geçenleri sakin sakin anlat eşine. O da farkına varacaktır.
Belki öyle belki değil. O size evet ben seni kadın olarak görmüyorum sadece anne kimliğini görüyorum demedikçe varsayım yapıp bilenmeyin.Konu cinsellik degil ki. Günaydın öpucugunde adam tribe girdi. Sanki tecavuz ettik kendisine. Sırnaşşam yanaşsam ne yapardi allah bilir... tabiki beni zorlamamasi guzel birsey ama bu bana olan ilgisini tamamiyle bitirmesi anlamina gelmiyor. Onun gozunde suan ben anneyim sadece anne. Onun karisiymişim gibi hissetmiyorum.
Bence misafirlere kapıyı açmamakla işe başla benim ruhum daraldı bu kadar kişi girip çıkmış grip nezle öksürük olmadıysanız siz ya da bebek
O zaman lohusa depresyonuna girmişim psikologum bir süre eve kimseyi alma kocanla ve çocuğunla vakit geçir ki duruma alışasın dedi deyip engel ol ..insanlar suratına tükürsen anlamazlar açık acık söylesen anlamazlar o yüzden beyaz yalanlar bazen gerekiyor hem kalp kırmıyor hem de durumu normaleştiriyor tavsiyemdir..bu arada Allah bebeğini hayırlı etsin güzel günlere inşallahMisafirlerim laftan anlasaydi gelmezlerdi zaten. Evde çay demletmiyordum kahve yaptirmiyordum suratimi asiyordum bebegi iceri goturup uyutuyordum yine de geliyorlardi laftan da hareketlerimden de anlamiyorlar. Asiri gergin bir surecti hala gecmis degil ama alistim sanki ev onlarinda onlar arada ugruyorlarmis gibi hissediyorum artik.
Lohusaliga gelince ciddi anlamda beni cökertti. Hamilelikten cok daha zor.
Belki öyle belki değil. O size evet ben seni kadın olarak görmüyorum sadece anne kimliğini görüyorum demedikçe varsayım yapıp bilenmeyin.
Belki o da kendini bebeğe çok kaptırmıştır. Gözü bebekten başka kimseyi görmüyordur şu an bu da olabilir. O zaman tabiki size yeterli ilgiyi göstermeyebilir.
Benim yanımda top atsanız uyanmam ben ama evde hayvanlardan bir ses çıksa zıpkın gibi fırlıyorum ayağa. Eşim de bana mı desin benim hayvan kadar değerim yok neler diyorum uyanmıyosun diye.
Konuşarak çözülecek şeyleri içinizde tutup büyütmeyin. Düşündüklerinize göre de plan yapmayın.
O zaman lohusa depresyonuna girmişim psikologum bir süre eve kimseyi alma kocanla ve çocuğunla vakit geçir ki duruma alışasın dedi deyip engel ol ..insanlar suratına tükürsen anlamazlar açık acık söylesen anlamazlar o yüzden beyaz yalanlar bazen gerekiyor hem kalp kırmıyor hem de durumu normaleştiriyor tavsiyemdir..bu arada Allah bebeğini hayırlı etsin güzel günlere inşallah
Tabi kimse beklemez böyle bir tepki, kırılmanız normal geliyor bana. Diğer söyledikleriniz de abartı geliyor.Evet bebege cok kaptirdi bu benim asiri hoşuma gidiyor. Herseyiyle kendisi ilgilenmek istiyor.
Bende surekli tesekkur ediyorum kendisine bu kadar ilgili bir baba oldugu icin. Arada da laf soyluyorum anasiylada ilgilen bak onunda karni acikmiş haha diye.
Ve o sabah ilk defa kendisini operek uyandirdim ve bekledigim tepki inanin bu degildi.
Görmemişin oğlu olmuş sözüne cuk diye oturmuş eşin. Örnek vermek açısından söylüyorum. Benim eşim de ilk kızımızda senin eşine 15 tekme atardı bu konuda. Neler yaptığını anlatsam inanmazsın. Ben kızımla uyuyacağım, sen bana sarılma kızım kıskanmasın.Bu konuyu açsam kendisine diye düsundüm bir iki lafta ettim ama kesinlikle o konu oglumuza dönüyor.
Ben diyorumki ne zmaan normale döneriz hayatim evliyiz biz bak cok ilgisiz kaldin bana karsi zoruma gidiyor. Soyledigi sey " ama oglum bugun bana bir güldu anlatamam , ne zmaandi kontorolü bak aksatmayalim " oldu
Tabi kimse beklemez böyle bir tepki, kırılmanız normal geliyor bana. Diğer söyledikleriniz de abartı geliyor.
Bazı insanlar pimpirikli olabilir. İş ilerleyecek, çocuk uyanacak moduna girmiş olabilir. Yada boşluğuna geldi belki uyanırken o da olabilir. İşte hep aklımızda kurarız ama kimse bilemez neden böyle yaptığını.
Bebeği uyutup, misafirlere de corona tehlikesi var kusura bakmayın misafir alamıcaz doktoru öyle dedi diye eve almayınca sakin sakin oturup konuşun.
Baktınız sizi öyle anlamıyor, belki sen haklısın ama ben lohusa olduğum için duygusalım. Bu olanlar beni çok etkiliyor, sütüm azalır diye korkuyorum deyin. Bebekten dolayı el üstünde tutulursunuz yine
Görmemişin oğlu olmuş sözüne cuk diye oturmuş eşin. Örnek vermek açısından söylüyorum. Benim eşim de ilk kızımızda senin eşine 15 tekme atardı bu konuda. Neler yaptığını anlatsam inanmazsın. Ben kızımla uyuyacağım, sen bana sarılma kızım kıskanmasın.Neyse aştık bir şekilde. Şimdi ikinci kızımız oldu. Sanki daha öncekileri yapan o değilmiş
Şakayla çocuklara eşşek sipalari sizin yüzünüzden karıma sarılamıyorum diyor
Ikinizin de şu an önceliği bebisiniz. O yüzden zamana bırak. Doğru yolu bulacaktır.
eşiniz babalık heycanıyla sizinde ilgiye ihtiyacınız olduğunu unutmuş gibi görünüyor.e bence onun yaklaşmasını bekleyin siz yaklaştığınızda aynı tepkileri verirse üzülürsünüz.kanamanız bitince evde sexy sexy dolaşın bakalım belki bişeyler uyanırda karısı olduğunu hatırlar
Bebeği kıskandığınızı hiç düşünmedim bile, eşinizden ilgi görmek istiyorsunuz anladım onu.Ilk zamanlar yanyana mi gelmişiz konuşmamişmiyiz sohbetmi etmemişiz ay öpmemişmi inanin hic umrumda deegildi cocugun derdinden. Son zamaanlarda bebegin uyku duzeni , emme duzeni herşeyi oturdu. Boş zamanimiz kaliyor. O boş zamanlarda da onun ailesiyle ilgilenmekten birbirimize zaman ayiramayinca fark ettim bunlari. Ve istedigim asla boyle bir evlilik degil.. o yuzden bu konuyu buraya yazdim
Cunku gecici oldugunu bilmek beni inanilmaz rahatlatacak. Sanmayin ki bebegi kiskaniyorum.
Kanamam bitmemesine ragmen aa bak biseyler ters gidiyor olabilir dememe ragmen bir hastaneye gidelimmi bile demedi. Tabiki ondan beklicek degilim kendimde gidebilirim ama resmen bu konularda utaniyor artik benden ben bunu hissedebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?