- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Canimm dogum yapjnca benim de esim tuhaflasmisti . Napacagni bilemiyordu bana yardm etmek istese de cok sacma seyler yapiyordu anlamiyodu beni . Duygu durum bozuklugu yasiyodu sanki o lohusaydi . Kendimi mi dusuneyim bebegme mi bakaym esimle niye boyle oluyoruz diye mi dusuneym bilemiyordum cok yorucu grcti ozamanlar 49 kiloya kdr dustum benim esim bebek bakmnda da yardmci olamiyorduEvet bebege cok kaptirdi bu benim asiri hoşuma gidiyor. Herseyiyle kendisi ilgilenmek istiyor.
Bende surekli tesekkur ediyorum kendisine bu kadar ilgili bir baba oldugu icin. Arada da laf soyluyorum anasiylada ilgilen bak onunda karni acikmiş haha diye.
Ve o sabah ilk defa kendisini operek uyandirdim ve bekledigim tepki inanin bu degildi.
Yani sana ne desem bilemiyorum ama tek bildigim gececek....
Uzun zaman basbasa oldktan sonra o aileye bebek gelnce duzen iliski sarsiliyor . Biz kendi istegmzle 4 sene sonra bebegmiz aldk kucagmza ama o kdr alismisizki brbrmzle herseyi yapmaya esim resmen jlgim bebege bolundu diye kiskanan cock gbi ama degisik hareketlerde bulunmya baslamsti ben de cok uzuldum o zamanlar ama bi sekilde cocuk buyuyup krndmzle sohbetmiz arttikca filan duzeldi bin sukur ...
Sevgi saygi varsa hrrsey duzelir canim sen stres etme ama elnde degldir iste bliyorum
Sen opunce belki is ileriye gitmeyecegi icin kendni cekmstir bayadir uzagiz diyorsunya belki oyle bisey olmustur .