kızla kocalardan yana sızınde yakınmanız varmı.eşimle hıc konusamaz duruma geldık.bırde kayınvalıdenın olması ıyıce uzaklastık.ıyıce depresyona sokuyor bu durum benı.hıcbısey yapasım gelmıyor.anne oldugumu bıle anlayamadım hala.cok tuhaf bır durum.
doğumdan sonra bunalıma girmiştim sezeryan oldum kendi işimi kendim yapamadım metabolizmam bozuldu....derken büyük bi sorumluluk gerçekten insanı bunalıma sokuyor bebeğimiz çok ağladığı için eşimde beni suçlardı bugün ne yedin de gaz yaptı?.....ben ona bağırırdım o bana...ama zamanla kızımıza alıştık daha az ağlar oldu... şimdi daha iyiyiz.. erkekler biraz tahammülsüz oluyorlar her şeye sinirleniyorlar en iyisi duymazdan gelmek gamsız olabilmek ama keşke yapabilsem.....
geçmiş olsun öncelikle..
burda yazılanların çoğunu okuyunca şaşırdım..
bence eşlerinize bu kadar müsamahakar davranmayın..
tartışın demiyorum asla..
ama ne demek babak ağlıyo diye sinielenmeler ne yediğinin hesabını sormalar..
her fırsatta bebeği ikiniz yaptığını hatırlatın..ve mutlaka sorumluluklar verin..
banyo sonrası etrafı toparlamak,gaz çıkarmak vs...
o zaman bebek bakmak neymiş anlarlar ve yüklenmek yerine destek olurlar..
kızla kocalardan yana sızınde yakınmanız varmı.eşimle hıc konusamaz duruma geldık.bırde kayınvalıdenın olması ıyıce uzaklastık.ıyıce depresyona sokuyor bu durum benı.hıcbısey yapasım gelmıyor.anne oldugumu bıle anlayamadım hala.cok tuhaf bır durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?