Doğum sonrası depresyonu

Sissillia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
80
0
86
43
Kocaeli
Kendimi çok güçlü hisseden bir insanım yada öyle olduğumu düşünürdüm.Doğum yaptıktan sonra tabiki yeni doğmuş bir bebeğe bakmanın verdiği sıkıntılar oluyor.Ama inanın çok severek yaptığım birşey.Çocukluğumdan beri istediğim bir olay bu.Oğlumu ve onu bütün sıkıntılarıyla büyütmeyi çok seviyorum.
Yanlız doğum sonrasında kayınvalidemden sıkıntı yaşıyorum.Bana davranışları evlendiğimden beri çok iyi gibi görünüyordu fakat her hareketinden birşeyler görmeye başladım.Çok yanlızım.Eşim beni anlamıyor.Zaten ailesi hakkında her zaman savunucu... Zaten şikayet bile etmiyorum hep içime atıyorum..Mevlüdle birlikte üstüme gelmeye başladı eşimin ailesi.İyi sütüm kesilmedi yaşadığım sorunları bir ben bliyorum birde allah.

geçmiş olsun kardeş. ve hayırlı olsun bebeğin. ne gibi sorunlar yaşadın ki kaynananla ilgili?

doğum sonrası kayınvaliden ile sorun mu yaşıyorsun? işte benimde aynen böyle olucak bundan eminim.. ne olduki çok mu karışıyor sana?

geçmiş olsun yerimseniben...allah kurtarsın :Saruboceq:...sayılı gün çabuk geçer..ben sırf bu yüzden ikinci çocuğu hep erteliyorum:CüvCüv:..o günler kabus gibiydi ..hatırlamak bile beni geriyor..delikafadulden

Evet sonunda geçti........ artık boşanmış bir kadınım artık emellerine ulaştılar. İnşallah iki yakaları bir araya gelmez. Bana yaşattıkları ne eksik ne fazla yanlarına kalmasın inşallah...

doğum sonrası kayınvaliden ile sorun mu yaşıyorsun? işte benimde aynen böyle olucak bundan eminim.. ne olduki çok mu karışıyor sana?

Umarım yazdığın gibi sende bu problemleri yaşamamışsındır. Ben kurtuldum ama nasıl..... Sonunda yaptılar yapacaklarını eşimden ayırdılar beni. Ne yaptılarsa yanlarına kalmasın ne eksik ne fazla.....

geçmiş olsun, ne kadar zor zamanlar geçirmişsindir. umarım bundan sonraki hayatında her şey çok güzel olur.
ah o yuvanın yıkılmasına sebep olanlar... mutlaka cezalarını çekeceklerdir.

Evet sonunda geçti........ artık boşanmış bir kadınım artık emellerine ulaştılar. İnşallah iki yakaları bir araya gelmez. Bana yaşattıkları ne eksik ne fazla yanlarına kalmasın inşallah...

bunlara vesile olanların Allah müstahakını versin inşallah.
İnanamıyorum iki mesajın arasında iki yıl gibi bir süre geçmiş. Sen bu arada bu konuya hiç bir şey yazmamışsın. Dün yazıyorsun ki artık boşanmış bir kadınım diye. Buna sebep olanlar o çocuğu hiç düşünmemiş olacaklar herhalde.
Düşüncelerine aynen katılıyorum. Bundan sonraki hayatında sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum sana.

canım inan cok üzüldüm okuyunca. allah yardımcın olsun.inan herkes yaptıgını buluyor bugün olmasa yarın olur. insallah bundan sonraki hayatın mutlu gecer. yavrun seninle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…