dogum sonrasi depresyon icin psikolog onerisi

Bu tip depresif durumlar genelde SEZERYAN ve SUNİ SANCI ile alakalıdır

Bu durumların arkasında ise ANNE yada BABANa olan derin bir negatif duygudur

HİPNOTERAPİ + AMİNOTERAPİ çok iyi ve hızlı sonuç vermektedir

Arkadaşlar merhaba bebeğim 11 aylık ve ben ilacta kullanmama rağmen hala depresyonu tam olarak atlatamadim..ben de bide bebegime olan sevgimi hissedememe anneligimi yasayamama korkusu var bebeğim 2 aylıkken başladım ilaca yaşadıklarımı anlatmak çok uzun sürecek diye yazmiyorum sadece sizden ricam böyle hisseden varsa nasıl atlattiniz yardımcı olur musunuz Allah hepimize şifa versin..
Yazalı çok olmuş . Atlatmissinizdir umarım. Atlattıysanız nasıl atlattınız?

ilac kullandim hala kullaniyorum çünkü zaten panik bozukluk var bende..dogum sonrasi da hormonlar tetikledi..simdi o sorunlar gecti cok şükür..
Canım bisey sorcam bebeğine karşı neler hissetmiştin?şuanda bende aynısını yaşıyorum . Biraz anlatirmisin :(

Canım bisey sorcam bebeğine karşı neler hissetmiştin?şuanda bende aynısını yaşıyorum . Biraz anlatirmisin :KK43:
duygularimi hissedemiyordum cok üzülüyordum ustumde surekli yogun bir agirlik ve korku vardi..cocuguma bakinca icime sıkıntı saplaniyordu cunku bende takinti ve kaygi bozuklugu var bide doğum sonrasi depresyon eklenince ilacsiz bas edemedim 4 ay ilaç kullanirken emzirdim.. ben yegenlerimi bile daha cok sevip oynatiyordum niye kizima karsi hissedemiyorum mutlu olup surekli sukretmeliyken niye boyleyim diye hem.kendimi sucluyor hem agliyordum sen neler yasiyorsun ozelden de yazabilirsin nasil istersen

duygularimi hissedemiyordum cok üzülüyordum ustumde surekli yogun bir agirlik ve korku vardi..cocuguma bakinca icime sıkıntı saplaniyordu cunku bende takinti ve kaygi bozuklugu var bide doğum sonrasi depresyon eklenince ilacsiz bas edemedim 4 ay ilaç kullanirken emzirdim.. ben yegenlerimi bile daha cok sevip oynatiyordum niye kizima karsi hissedemiyorum mutlu olup surekli sukretmeliyken niye boyleyim diye hem.kendimi sucluyor hem agliyordum sen neler yasiyorsun ozelden de yazabilirsin nasil istersen
Bende ilaç alıyprum mutlu değilim neden eşimi bebeğimi çok sevmeme rağmaen nasıl atlattınız

Back