- 10 Ocak 2009
- 4
- 2
bilgileriniz için cok tesekkur ederim:)
inanın arkadaşlar olumsuz durumlar çok fazla ve ailevi ciddi problem yaşayan arkadaşlar var onlara Rabbim yardımcı olsun.benimde 2.5 aylık bebeğim var.gebeliğim çok riskli geçtiği için uzun süre birlikte olmadık.tabii doğum sonu da aynı şekilde.ilk birlikteliğimde canım yandı ama öyle çok fazla değil.burda eşinizin anlayışlı olması çok önemli.Ayrıca sizinde istekli olmanız.bu ikisi bir araya geldimi güzel birliktelikler yaşayabilirsiniz.
walla konuyu okuduktan sonra baya baya bir korktum normal dogum rahim agzini genisletiyor eski haline geri dönmüyormus diye ya biz bayanlar bir degil bin kere doguruyoruz ne cileliyiz bayan olmakla ben genede cok korktum yataktada sorun baslarsa artik ne olur sonumuz diye
Bence yazılanlara bakıpta korkmayın. Herkesin evlilik hayatı farklıdır. Bende normal doğum yaptım . Eskisinden çok daha dar oldu. Hata ilk zamanlar baya bir zorlanıyorduk. Sonra normale döndü. Öyle gevşeme açılma falan söz konusu bile değil. Belkide eşiniz doğumdan sonra sizi gerçek bir kadın olarak görüp daha da tutkuyla bağlanır nerden bilebilirsiniz ki herkesin yapısı farklı yerimseniben
ne kadar olumsuz şeyler var öyledoğum yapalı 22 gün oldu hamileliğimde ve bu dönemimde eşimin ilgisi hiç azalmadı birbirimize daha çok bağlandık diyebilirim hamileliğimin son ayına kadar ilişkimiz düzenliydi sonra karın büyüdükçe hareketler kısıtlandı ve bıraktık. normal doğum yaptım eşim ne zaman bitecek bu lohusalık dönemi diye sorup duruyor ve birbirimizi çok özlediğimizi hep dile getiriyoruz. eşim her zaman bana cesaret verdi hala daha veriyor. doğum sonrası biraz göbeğim kaldı ama eşimin çok hoşuna gitti eski halime dönmemi bile istemiyor doğum öncesinde ve sonrasında özgüvenimin olmasının tek sebebi eşim
benımde 5aylık kızım var bız hamılelık donemınde bıraktık beraber olmayı benım canım cok acıodu esımde zaten bu konuda cook anlayıslıydı oda ısrar etmedı hıcc hatta konusu bıle gecmedı dıyebılırım sımdı kızım 5aylık 4ay ıcerısındede en fazla 2 3kez bırlıkte olmusuzdur ama bende ıstek yoktu hıcbırsekılde ıstemıodum esım yanıma yaklastıgında elımle resmen adamı ıtıodum evet yazıdakı cok dogru sankı kızıma ıhanet edıomusum gıbı gelıodu nedense e bıde ustune uykusuzluk var kızım cok zor 3ay gecırttı bana uykusuz geceler bu yuzden bebegım uyudugunda benım ıcın sankı fırsat doguyodu hemen uyumak ıstıodum tabı erkek anlamıo bunu oda ılgı beklıo ama sana kımse ılgı gostermıo cocuk baktın dıe kımse odullendırmıo ama erkeklerımız calısıolaryaaaa cooook yoruluolar ne yapsınlar yazıkkkk bende ınadına yapmıodummm son gunlerde artık uzulmeye basladım :)ve kendımı toparladıgımı dusundum bırde benım fızıgım cok duzgundu dogumdan once hamılelıgım boyunca 16 kılo aldım ve tabı esımın dılıne dustum buda benı rahatsız edıodu evde ustumu degıstırecegım zaman kose kapmaca oynuodum esımle benı gormesını ıstemıodum ama sımdıı cooookdaaa umrum dıorum zaten oda artık kıloyu takıntı etmıo hos gercı 8kılo fazlam var onuda verırım ama ınadına vermıycemmm cok uzdu benı bu kılo yuzunden artık elımızde bu var ısıne gelırse dıorum yuzune baka baka gayet rahatım delıymısım resmen onun laflarıyla kendımı sıkıntıya sokmusum suanda ıse gayet guzel bırlıktelıkler yasıoruz dıyebılırım evet yazıdakı gıbı ıkı tarafında ıstemesı cook onemlı ben basta ıstemedıgım ıcınmıs canımın yanması cunku cook kasıodum kendımı suanda relax tavsıyem en basta aa canım acıycak dıye baslamayın ılıskıye hayır cok guzel bı beraberlık yasıycam onu bende ıstıorum dersenız bence sızde rahat gecırırsınız gecenızı tabı mınık melegınızden fırsat kalırsa :):)
Keşke herkes senin kadar şanslı olsa
arkadaşlar sizde normal doğumdan sonra cinsel birliktelikte kanama oldu mu? ama lohusalıktaki gibi kanama değil sanki içte birşeyler zedelenmiş gibi hafif acıyla birlikte temiz kan ve o anlık bir kanama. kimseye soramıyorum çevremde:78:
Evet canım aynen dediğin gibi bir durum oldu bende de. O anlık bir kanama, taze kan, ve içerde bir şeyler zedelenmiş gibi.. Hatta ben acaba dikişler mi iyileşmemişti de ordan mı kan sızdı diye düşünmüştüm. İlk seferinde oldu bir daha olmadı :)
bende öyle düşünmüştüm. endişe edilecek birşey yok o zaman demekki herkeste olan bir durum. teşekkürler içim rahatladı.
normal doğum yaptım hamilelik boyunca son güne kadar ara vermedik lohusalık biter bitmez de başladık evet ilk birkaç seferi can yakıcıydı ama sonra sonra daha iyi olmaya başladı öyle gevşeme falan da olmadı hatta sıkılaşma olduğunu düşünüyorum
İki tarafın da sağlıklı olması evliliği devam ettiren en önemli sebeplerden biri bence. Eşimin problemli cinsel yaşamından çok sıkıldım. Sarılamıyor bile ya nedir bu. Geçen gün senin vajinusmus biriyle evlenmen gerekiyormuş hata yapmışsın dedim. Benim yerimde biraz ahlak değerlerinden yoksun biri olsaydı bu adamı kesin aldatırdı yani. Ben de düzelmezse boşayacağım buraya da yazıyorum. Bebeğimi de düşünüyorum ama önümde kocaman bir hayat var. Onu mahvedemem. Eşime diyorum ki benimle yeterince ilgilenmiyorsun, benim ihtiyacım var cinselliğe en azından ayda bir. Adam tın yani umursamıyor bile. Evde de misafir gibi hareket ediyor, misafir bundan daha aktiftir. Katlanamayacağım en büyük hatam sanırım bu adamla evlenmek oldu. Daha dün ihtiyacım var dedim tv izledi bugün tüm gün şimdi de yattı bir de utanmadan iyi geceler diyor.