Doğum Sonrası Cinsel Yaşam

inanın arkadaşlar olumsuz durumlar çok fazla ve ailevi ciddi problem yaşayan arkadaşlar var onlara Rabbim yardımcı olsun.benimde 2.5 aylık bebeğim var.gebeliğim çok riskli geçtiği için uzun süre birlikte olmadık.tabii doğum sonu da aynı şekilde.ilk birlikteliğimde canım yandı ama öyle çok fazla değil.burda eşinizin anlayışlı olması çok önemli.Ayrıca sizinde istekli olmanız.bu ikisi bir araya geldimi güzel birliktelikler yaşayabilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum. Önemli olan iki tarafında çaba harcayarak bu durumu en az hasarla atlatabilmesi. Anlayış çok önemli..

Evet bu bizim kaderimiz ama illa normal doğum yapacak değilsin. Sezeryan yaparsın. Hiçbir sorunun olmaz. Belli bir süreden sonra normal bir şekilde ilişkine devam edersin canım.

Kesinlikle katılıyorum. Olaylara olumsuz yaklaşmayın. Rahat olun, hayatınızda rahatlasın arkadaşlar..

Keşke herkes senin kadar şanslı olsa

Çok doğru. Önemli olan olumlu olmak..

Keşke herkes senin kadar şanslı olsa

keşke ama herşeyin başı anlayış karşı taraf anlayışlı oldu mu insanın özgüveni yerine geliyor. sonuçta bebek dünyaya getirmiş oluyoruz kolay değil tabiki deforme olacak vücut. benim içte ve dışta dikişlerim çoktu ama iyileştim çok şükür iz bile kalmadı. ilk deneyimimiz de öyle zor olmadı. karısını seven erkek doğumdan önce nasıl davranıyorsa eşine sonrada aynı olmalı. bebeği tek başımıza yapmıyoruz ya :128:

arkadaşlar sizde normal doğumdan sonra cinsel birliktelikte kanama oldu mu? ama lohusalıktaki gibi kanama değil sanki içte birşeyler zedelenmiş gibi hafif acıyla birlikte temiz kan ve o anlık bir kanama. kimseye soramıyorum çevremde :78:

Evet canım aynen dediğin gibi bir durum oldu bende de. O anlık bir kanama, taze kan, ve içerde bir şeyler zedelenmiş gibi.. Hatta ben acaba dikişler mi iyileşmemişti de ordan mı kan sızdı diye düşünmüştüm. İlk seferinde oldu bir daha olmadı :)

bende öyle düşünmüştüm. endişe edilecek birşey yok o zaman demekki herkeste olan bir durum. teşekkürler içim rahatladı.

arkadaşlar ben doğum yapalı 6 ay oldu ama henüz adet görmedim..ve cinsel isteksizliğim var ilişki sırasındaki kurulukta cabası acaba bunların sebebi adet olmamış olmam mı çünkü hamilelikten önce ve hamilelik döneminde dahi böle bir sorun hiç yaşamdım başlarda yeni doğum yaptım düzelir falan diye avuttum kendimi ama 6 ay oldu hiç bi değişme yok çok can sıkıcı bi durum..numara yapmak da istemiyorum içimden gelmiyo ama neyse çok uzattım varmı böle bi durum yaşayan ya da bi bilgisi olan nette araştırdım ama bişey bulamadım hormanal bi durum mu merak ediyorum..

normal doğum yaptım hamilelik boyunca son güne kadar ara vermedik lohusalık biter bitmez de başladık evet ilk birkaç seferi can yakıcıydı ama sonra sonra daha iyi olmaya başladı öyle gevşeme falan da olmadı hatta sıkılaşma olduğunu düşünüyorum

bu sözlrinde tek değiştireceğim yer " sezeryanla doğum yaptım" ....gerisi aynı

normal doğum yaptım içte ve dışta çok dikişim vardı ilk birkaç zor oldu ama 2. ayımızda herşey düzeldi eski haline döndü

İki tarafın da sağlıklı olması evliliği devam ettiren en önemli sebeplerden biri bence. Eşimin problemli cinsel yaşamından çok sıkıldım. Sarılamıyor bile ya nedir bu. Geçen gün senin vajinusmus biriyle evlenmen gerekiyormuş hata yapmışsın dedim. Benim yerimde biraz ahlak değerlerinden yoksun biri olsaydı bu adamı kesin aldatırdı yani. Ben de düzelmezse boşayacağım buraya da yazıyorum. Bebeğimi de düşünüyorum ama önümde kocaman bir hayat var. Onu mahvedemem. Eşime diyorum ki benimle yeterince ilgilenmiyorsun, benim ihtiyacım var cinselliğe en azından ayda bir. Adam tın yani umursamıyor bile. Evde de misafir gibi hareket ediyor, misafir bundan daha aktiftir. Katlanamayacağım en büyük hatam sanırım bu adamla evlenmek oldu. Daha dün ihtiyacım var dedim tv izledi bugün tüm gün şimdi de yattı bir de utanmadan iyi geceler diyor.

Canım eşim evlendiğinden beri böyle. Herkesin böyle olduğunu sanıyor. Evliliğimiz çok kötü diyorum bence gayet iyi diyor. Güleyim mi, ağlayayım mı...

sonuç olarak erkek, hani bir sağlık problemi yoksa ne bileyim seni aldatma ihtimalini düşün derim ayda 1 bile yoksa... biraz garip. birde şu ilaçlar falan oluyor belki kullansa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…