Ggnr Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2018 5 12 27 10 Aralık 2018 Konu Sahibi Ggnr #1 Doğumdan sonra lohusa kanamam bittiğinde adet kanamam hemen eski düzenine geri döndü yine aynı dönemde adet olmaya başladım ancak 5.aya geldik ve bu ay 3 gün geçmesine rağmen hala adet olmadım hamile olma ihtimalim var mıdır acaba ????
Doğumdan sonra lohusa kanamam bittiğinde adet kanamam hemen eski düzenine geri döndü yine aynı dönemde adet olmaya başladım ancak 5.aya geldik ve bu ay 3 gün geçmesine rağmen hala adet olmadım hamile olma ihtimalim var mıdır acaba ????
ebeTulinBulur Serbest Ebe & Doula Kayıtlı Üye 9 Şubat 2019 35 62 38 11 Şubat 2019 Konu Sahibi Ggnr #2 Selamlar. Evet gebe olma ihtimaliniz var.
C cinars mother Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2019 2 0 29 12 Mart 2019 Konu Sahibi Ggnr #3 Merhaba ben de sezeryandan doğum yaptım ve doğumdan 9 ay sonra adet oldum sonrada hiç olmadı nedendir acaba doktora gidemedim normalmidr
Merhaba ben de sezeryandan doğum yaptım ve doğumdan 9 ay sonra adet oldum sonrada hiç olmadı nedendir acaba doktora gidemedim normalmidr