buussra Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2013 684 158 19 Mart 2015 Konu Sahibi biyolog_nil #21 Ben bile korkuuorum simdiden bwzen kasigimda batma oluyor ilk oldugundan tabi bilemiyorum nasil biseyle karsilasicaz :)
Ben bile korkuuorum simdiden bwzen kasigimda batma oluyor ilk oldugundan tabi bilemiyorum nasil biseyle karsilasicaz :)
blgsdr oğlum abi olmak istiyor Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2014 3.068 1.495 46 19 Mart 2015 Konu Sahibi biyolog_nil #22 biyolog_nil .!.: evet senin için değişik bir his olucaktır eminim.Tam olarak ne hissediceğini bilemesende en azından başına ne geliceğini biliyorsun ve ne yapman gerektiğini de biliyosundur:) hayırlı ve kolay bir doğum olur inş Genişletmek için tıkla... İNŞALLAH CANIM AMA BÜTÜN BİLGİLERİ UNUTUYORSUN
biyolog_nil .!.: evet senin için değişik bir his olucaktır eminim.Tam olarak ne hissediceğini bilemesende en azından başına ne geliceğini biliyorsun ve ne yapman gerektiğini de biliyosundur:) hayırlı ve kolay bir doğum olur inş Genişletmek için tıkla... İNŞALLAH CANIM AMA BÜTÜN BİLGİLERİ UNUTUYORSUN