Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğum parası nasıl alınıyor? Çalışan anneler cevaplarınızı bekliyorm lütfen
Arkadaşlar ben aralık 2013 de doğum yapacağım ve doğum parasını nasıl alacağım hakkında bilgim yok. Bildiğiniz kadarıyla yanıt verirseniz çok sevinirim :)
evet muhasebecimiz var zaten avukat katibiyim alınması gereken raporlar varmış doğum raporu diyorlar onların nasıl alındığını bilmiyorum bide ne kadar aldın anlamadım 25TL mi yoksa 2500TL mi :)
ewet canım rapor şart. bende muhasebeciyim. muhasebecin halleder ama şöle özetleyim.32. haftadan sonra zaten işgöremezlik raporu alabiliyorsun.. o raporu hemen muhasebecine ver o halledicek zaten. sonra doğum yaptığındada rapor allıyosun onuda ver 2.500 tl kadar bi rakam alıosun.. doğum parası ssk dan ama oda hemen değil tabi
çalışmadığın zamanlarıda raporlu olduğundan bahsediorum ister toplu al ister ona göre ayarla
ama zamanında ver muhasebecine mağdur olma..
canım açıklamaların için teşekkür ederim bir sorum daha olacak ben avukat katibiyim patronum 3 ay izin kullanmama izin veriyor ve ücretli izin kullanacağım yinede rapor alarak doğum parası 2500TL yi alabilirmiyim. Ve raporu kendi doğum doktorumuz mu veriyor. cevap verirsen çok mutlu olurum.
canım açıklamaların için teşekkür ederim bir sorum daha olacak ben avukat katibiyim patronum 3 ay izin kullanmama izin veriyor ve ücretli izin kullanacağım yinede rapor alarak doğum parası 2500TL yi alabilirmiyim. Ve raporu kendi doğum doktorumuz mu veriyor. cevap verirsen çok mutlu olurum.
kanun onaylanana kadar 3 ay zaten resmi iznin canım.. ücretli izinli olduğunda paranı ssk dan alıcaksın. ve doğumdan sonrada doğum parası 2-3 bin tl yi buluyor. raporuda nerde doğum yaptısan yada daha kontrol aşamasındasan hangi hastaneye gidiyosan ordan alıcaksın canım..
sen kaç haftalıksın canım :26::26:
benim düşük oldu kısmet değilmiş