Doğum-Para-Doğallık-Abartı

Bu konuda cok haklisin. Biz turk kadınları etrafımızdan hep korkutuluyoruz. Bizde kötü dogum hikayeleri kahramanlık gibi anlatilirken guzel hikayeler paylaşılmıyor.
Doktor ve para durumuna gelince. Konuyu açan arkadasım haklı. Cok harcıyoruz ama sistemin getirisi. En son devlet hastanesine ne zaman gittim hatırlamıyorum. Sıra bekleme ilgisizlik cabası ki birde suratsiz insanlar eşliğinde dogum yapmayı hiç düşünemiyorum. Dogum sırasında etrafdan bana bağıran suratsiz insanlar olsa doğumum bu kadar rahat olmazdı diyorum. Ki ufak tefek saglik sorunlarinda aile hekimine gittim birkac defa. Neyin var diye sorup dayadi ilaci. ama gittigim ozelde ilacsiz atlabilecegimi soyledi mesela. birde gebeydim gittigimde. normal dogum istiyorum deyince gorursun gununu dedi. gelde bir Daha git oraya. guye bana egitim vereceklerdi dogum icin. anca korkutuyor.
Birde su doktorlara hastane yada muayenehane zorunluluğu nedeniyle iyi bir cok doktor ayrıldı devlet hastanelerinden. Keske özele gitme ihtiyacı duyulmasa ama ne yazıkki özellikle de dogum gibi zor ama cok guzel bir eylemi iyi bir sekilde geçirmek icin para dökmek zorundasınız.

ben şuan hamileyim. aynı fikirleri savunuyorum. özele gidiyorum ama uygununa 1600tl doğum. inşallah normal yapacağım. doğum fotoğrafcım vs yok)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…