valla salya sümük oldum bilgisayarın başında ayrıca normal doğum düşünen biri olarak çok cesaret verdin bana allah razı olsun güle güle büyüt bebeğini....
aaminnn cnm:)) inş çok dua ettim sancı geldikçe herkes tatsın bebek duygusunuAllah analı babalı büyütsün cnm isteyen herkese nasip olsun bu duygular inşş
bu ne yaaa bi yandan kaç peçete harcadım salya sümük ağlıyorum bi yandan da kahkahayla gülüyorum
kız bu nasıl doğum böyle konuşa konuşa muhabbetle doğurmuşsun bi de milleti güldürüyor... aman ben de meslektaşım gibi bir doğum yapayım inşallah. canım okuldan sevk almazsan ne oluyor? benim okul evime bir saat uzaklıkta da...
Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın
sağol şekerim. inş siz de kolayca doğurursunuz
korkma sadece bu doğal bir süreç ve doğumda ağrı veya sancı değil sadece kasılma hissedeceğim diye telkin et kendini
bir de doğumun evrelerini son akşam okudum ben daha önce okuyunca korkuyor insan. sakın doğum videolarına bakma daha kötü oluyor
hadi doğur:))) ben ikinciye niyetliyim velakin emzirmesi daha zor ve acı vericiymiş(( ondan düşünüyorum yapmasam mı diye... hala göğüslerimdeki çatlaklar düzelmedi...
Cnm allah analı babalı büyütsün okurken gözlerım doldu ya ne güzel yazmışsın bende 6 haftalık hamileyim normal dogum düüşünüyorum bir sorun olmazsa inş bende senın gibi kolay dogum yaparım allahım herkese nasip etsın bu duyguyu :Saruboceq:
Krem vermedimi doktor çatlaklar için.Fayda etmedimi kremler?
canım ben de çok sancı çekmedim zaten doğumun başladığını o kadar yazı okumuş olmama rağmen anlayamadım:) ben de hastaneye 9 da varmıştım 9.55te de doğurdum zaten...bende normal dogum yaptım ve senın gıbı cok fazla sancım olmadı sabah 5.30 da falan gıttım hastaneye saat 08.10 kızım kollarımdaydı allahım herkese nasıp etsın
canım inşallah böylesi sana da nasip olur dediğim gibi bikaç şey önemli: doğum kolay bir şeydir inancına sahip olmak, egzersiz yapmak (dr veriyor sorarsan eğer) bol bol yürümek ve bol bol dua etmek...41 değil size 100 lerce kez maşallah çok imrendim size darısı bizlere inşallah ne güzel bir hikaye olmuş öyle ya çok şanslısınız çokk