• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum öncesi cinsel sorun yaşayıp da doğum sonrası sorunu ortadan kalkan var mı?

hulyaemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
69
5
96
Merhabalar ben 8 aylik evliyim ve evlilik hayatımda cinsel yönden biraz sıkıntılıyım. Ağrılı oluyor ilişkim. Her ne kadar doktora gitsem de hastalık yok dediler. Bunun üzerine bir tanıdığım bazı kadınların yeni evlendikleri zaman çok ağrı çektiklerini ama doğumdan sonra daha iyi ve tatmin edici bir cinsel hayatı olduğunu söyledi. Ben de hamile olduğumdan şüpheleniyorum hatta aslına bakarsanız eminim gibi birşey ama ya negatif çıkarsa diye de korkuyorum ;( her neyse umutlanıyorum eğer doğum yaparsam belki daha iyi bir cinsel hayatım olur diye. Bu yüzden sizin tecrübelerinizi bekliyorum arkadaşlarım...

merhaba.Bu tur agrilar genelde,rahimde kist falan varsa oluyor.kendimden biliyorum.sen en iyisi agrilarinin sebebini ogrenebilecegin iyi bir doktor arastir,banada senelerce birsey yok denildi ve mmalesef tamda boyle bir sorun yuzunden gebe kalmam cok zordu.insallah bir sorunun yoktur,Bir de yeni evlisin,ilk zamanlarda biraz agri olamasi normal,sonralari geciyor.

merhaba.Bu tur agrilar genelde,rahimde kist falan varsa oluyor.kendimden biliyorum.sen en iyisi agrilarinin sebebini ogrenebilecegin iyi bir doktor arastir,banada senelerce birsey yok denildi ve mmalesef tamda boyle bir sorun yuzunden gebe kalmam cok zordu.insallah bir sorunun yoktur,Bir de yeni evlisin,ilk zamanlarda biraz agri olamasi normal,sonralari geciyor.

Hmmm :(( ben bir kere gitmistim pko yuzunden diane 35 kullandim. Daha sonra baska bir doktora gittim ve hicbir seyiniz yok yumurtalariniz gayet saglikli demislerdi. Bir de bu agri yuzunden bor prof.a gittim o da ayni sekilde birseyimin olmadigini soylemisti :(

Madem bir şeyin çok yorma kafanı amanla alışırsın. İlk zamanlar çatının çok dar olmasından ya da eşinin p.nin standardın üstünde olmasından kaynaklı ağrı olabilir zamanla bedenleriniz alışır.

Back