Doğum, Nişan, Su gelmesi, Sancı hk. Yardım!!!

Fei_Lian

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
252
2
Herkese iyi akşamlar öncelikle,

37 haftalık olduk bebeğimle, yaklaşık 3-4 gündür karnımda kasılmalar oluyordu... bu gün ise bebeğim karnımın sağ tarafına aşırı baskı yapıyor... onun baskısıyla sağ yanımdan kasıklarıma kadar nefesimi kesen ağrım oluyor... sonra geçiyor... saatle takip etmedim daha ama aklıma nişan ve su gelmeden doğum sancısı olabilir mi acaba diye takıldı...
bu konuda danışmak istedim size...

canım bende de aynı şikayetler var hatta daha fazlası bel ağrısı adet sancısı kasılmalar..36.haftamdayım.korkuyorum erken doğumdan..bazılarında öncesancı geliyormuş bazılarında ise nişan geliyormuş.o kişiden kişiye değişiyor.allah hepimizi en hayırlı şekilde kurtarsın canım.

amin canım... yazdığım için teşekkür ederim ayrıca... 36. hafta erken doğum olmuyor diye biliyorum bende... sağlıkla kucağımıza alalım inş bebeklerimizi... :)
vaktinde gelsinler inş...

olabilir canim benim eltim aksam saatleri senin dedigi gibi sancilandi sonra sabah tekrar sancilanmis doktora gittiginde bebek hazir geceye gelir demis..geceyi beeklemeden aksama geldi dikkat et...

ayy ben de de oluyor ben de 35e girdim korkuyorum.sen dikkatli ol canım.kontrol et kendini sürekli.ben bir de yalnızım eşim görevde, haftaya gelicek allahtan.aileler de uzak.bir şey olsa, kalakaldım :KK43: sen dikkatli ol.allah yardımcımız olsun

Canim benimde ayni oluyor. 37+4 haftalik benimde. bebek doguma hazirlaniyormus. dr dedigine gore. benim adet sancilari gibi hafif hafif sancilarim oluyor 4 gundur.
Allah hepimizi kurtarsin ins.

mrb arkadaslar Allah sagsaglim yavrularimiza kavusmayı nasip etsin inş. ben de 37 haftalık hamileyim ara ara adet sancisi gibi kasiklarim agriyor ama daha kotu ve dayanilmaz olan bacaklarimdaki agrilar. bu sorunu yasayan var mi? yataktan kalkamiyorum esimin yardimi olmadan igne gibi kasıklarımdan bileklerime kadar canım yanıyor hergun yurumekte cok zorlanıyorum kontrolum 20 sinde ama eminim dr.um normaldir diyecek oyle agrıyo ki fizikciye gitmeyi dusundum kac defa sabrediyorum son gunler ama 3 hafta daha boyle nasil gececek bilmiyorum akannehir

canım bende de aynı şikayetler var hatta daha fazlası bel ağrısı adet sancısı kasılmalar..36.haftamdayım.korkuyorum erken doğumdan..bazılarında öncesancı geliyormuş bazılarında ise nişan geliyormuş.o kişiden kişiye değişiyor.allah hepimizi en hayırlı şekilde kurtarsın canım.

canım bende de aynıları var 31 de erken doğumdan yattım çıktım 34 bitmek üzere 36 ya kadar sabretse yetecek çünkü 36 artık erken doğum olmuyor canım korkamana gerek yok:)

abowww gelecegımız boyle yanı Allah hepımızı bı avazda kurtarsın kızlar walla saglıklı sıhhatlı kafamçokkarıştı

konuyu açarken endişelenmiştim acaba doğuruyor muyum diye... ama o günden beri ses seda yok minikimde... vazgeçti galiba...
yalnız karın kaslarım çok ağrıyor... iki gündür... spor yaparsında bi tuhaf ağrı olur ya onun gibi...

34 haftalık oluyoruz bayramda 2gun ucaga bıncem suan bişıkayetım yok ya ucakta sancı gelmes demı...o benı korkutyor.drum sen bınebilirsın dedı ama ınsan ne olsa korkuyorrrr.esımden ayrı 1 ay kalıcam doğumdan sonra eve gelıecezzz bebişkomla.korku merak sevınc hepsı karıstı

2, gün yazıcaktımmmm..
kızlar ılk doğumum olacak benım basıma ne gelecegınıde bilmıyorummmm heyecanlıyım ıns doğumum gece olmaz birde bu takıntım var daha cok korkarım akannehir

X