doğum korkusu

deniz...

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
315
2
41
slm arkadaşlar 8 aylık hamişim doğum korkularım başladı ufak ufak snacılarımda şimdiden başladı dr normal bunlar dedi epiduralle düşünüyodum ama iğne can yakıyomuş ve riskliymiş doğum yapmış arkadaşalar benim gibi doğum heyecanı başlayan hamişlere birazcık moral verirlerse sevinirima.s.a.s.

ah be guzelım şu dünyada dogumdan benim kadar tırsan bır kadın varsa alnını karışlarım,canımın içi bende çok korkuyorum dogumdan,o nedenle sezeryan olucam,gercı sezeryandanda korkuyorum ama başka çarem var mı????? ne yapalım be guzelım nasıl olsa çıkacak ordan korka korkada olsa çıkarcaz artık,sende sezeryan ol gıtsın.ALLAH bebeklerımızı saglıklı,sıhatli dünyaya getırmeyi nasip etsin inşaallah.

slm arkadaşlar 8 aylık hamişim doğum korkularım başladı ufak ufak snacılarımda şimdiden başladı dr normal bunlar dedi epiduralle düşünüyodum ama iğne can yakıyomuş ve riskliymiş doğum yapmış arkadaşalar benim gibi doğum heyecanı başlayan hamişlere birazcık moral verirlerse sevinirima.s.a.s.

İğne can yakmıyo güzelim kim söyledi yaa? Ben epiduralle normal doğum yaptım, anestezi uzmanı iyiyse hiiç bişey olmuyo. Valla doktorumun esprisine bile güldüm doğumda, öğretmen olduğumu bildiğinden düşük not verdim sana azıcık daha gayret dedi, ben de o anda güldüm ama sen misin bana düşük not veren dedim içimden, hırslanıp o dakkada doğurdum oğlumu. Doğdu mu diye sordum, gösterdiler hemen, zaten ağlamaya da başladı. O yıkanırken ben onu dinledim doğum odasında. İğneyi hissetmedim bile. Bi de doğum hakkında seni korkutmaya çalışanları dinleme, ben öyle yaptım, hiç korkmadan gittim doğuma.

bende 2 tane dogurdum bende cok korkuyordum hiç korkma canım bebegini düşün bak bide sesini duyunca nasıl aglıcagını cok güzel duygu epedurali tavisiye ederim :)

hic korkmayin canlarim buyuk allahim hepinizin yardimci olcak hic merak etmeyin hic endiselenmeyin en guzeli de tabiki de normal yoldan yani normal dogum tabi zorunlu olmadikca bende normali oneriyorum

ben de çok korkuyorum doğumdan... buna rağmen ısrarla normal doğum taraftarıyım... ucunda ölüm yokya.... en fazla bi kaç saat şunun şurasında diyorum.. inşallah doğumum sırasında da derim bunları:)

korkmayınn hele ilk kez doğuma gidecek olanlar hiç korkmasın ikincilere bişey diyemem, canım doğum bu kadar zor bir olay korkulacak birşey olsaydı insan nesli bu kadar üremezdi çoğalmazdı şuan dünyada milyarlarca insan var herbiri birşekilde dünyaya gelmiş, şimdiden stres yapma her zaman normal doğumu tercih ederim zorunlu olmadıktan sonra sezeryan bir doğum yöntemi değildir bir nevi ameliyattır bunları da düşünmek lazım, şimdiden allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

Bende Doğumdan çok Ama çok Korkuyorum,ama KorkunuN Acele Faydasi Yok.:bbo:bi şekilde olcak Yani.bende çok Korkmama Rağmen Normal Doğumu Düşünüyorum Sezeryan Bi Doğum şekli Değil Bencede Zaten Bir çok ülkede çok Mecburi Olmadikça Yasaklanmiş.doğum Aninda Hep Bebeğime Kavuşacağim Ani Düğşünüp Sancilari Hissetmemeye çalişcam.yani öyle Yapa Bilirim Inşallah .kafamçokkarıştı

bende çok korkuyorum normal istiyorum sezeryandan daha çok korktuğum bi gerçek.ama bide kendimi bu kadar millet nasıl doğuruyo diye teselli ediyorum.napiim bi şekilde doğacak allahın izniyle onun için alla yardımcımız olsun bize bebişlerimizi kucağımıza sağ salim almayı kısmet etsin sende kendini teselli yoluna git bence:) ne demişler korkunun ecele faydası yok :):)

:teselli:moral verdiniz çok teşekkürler arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun bebklerimizi bize bağışlasına.s.

çocukları çok sevdiğim halde evlenir evlenmez çocuk sahibi olmamamın en büyük nedeni doğum korkusuydu. ama inanırmısınız hamile olduğumu öğrendiğimden beri bu korkudan eser kalmadı. hamileliğimin daha başındayım ondan mı bilmem ama umarım bu korkusuz halim geçici değildir :)) :))

ben 1 yıllık evliyim çocuk istiyorum ama çok korktugumdan eşime agzımı bile acamıyorum.sezeryan olmayı asla istemiyorum.ya keserken narkozu az verirlersede ben hissedersemde bişey diyemessem yarı sersem halde.o yüzden istemiyorum sezeryanı.normal dogumdanda çok korkuyorum.normal dogumdan sadece o dogum kesisi olayından korkuyorum.ya onu hissedersem diye.çünkü bazı doktorlar uyusturmadan kesiyormus.epidural dogum ise en ufak bi yanlışda çok büyük hatalar dogurabilen bi doğum sekliymiş.offf bilmiyorum tek bildiğim çocuk istiyorum ama çok korkuyorum.KEŞKE BEBEKLERİ GERCEKTEN LEYLEKLER GETİRSE :)

canım hiç korkma bende 2 tane doğurdum hiçte zor değil doğuma giderken bol bol dua et canım gerçekten çok yararı oluyor allah bir avazda doğurmayı nasip etsin canım

bende çok korkuyorum doğumdan ama herşeyim normalmiş doğumuda normal doğum seçtim sezeryandan daha doğrusu narkoz almaktan daha çok korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

İlk doğumda sezaryen oldum,( istemediğim halde), şimdi kısmetse 20 eylülde 2. sezaryenimi olucam ama çok korkuyorum.Bana korkma sen tecrübelisin, biliyosun diyolar zaten bende billdiğim için korkuyorum. Bilmesem belki bu kadar korkmam.Narkoz bana çok dokunuyor; narkoz aldığım anımı aklıma getirmemeye çalışıyorum, hemen kızımı kollarımda hayal ediyorum, birşekilde olmak zorunda, dünyada birtek ben sezaryen olmuyorum ya canım, Onların canı canı can değilmi deyip kendime telklinde bulunuyorum.Kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.

normal dogumda keserken hıc bırsey hıssedelmıyor.o an umrunuzda bıle olmuyor kesmelerı kessınlerkı bebek bıran evvel cıksın ordan bende ıkıtane normal doghum yaptım

bende çok korkanlardanım...hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri aklımda.normalden,sezeryandan,epiduralden hepsinden korkuyorum.ama bir şekilde çıkması lazım ordan.allah yardımcımız olsun

X