- 12 Şubat 2015
- 2
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi gonulperim
Canim 8 ay once normal dogum yapmis biri olarak diyorum ki hic korkma hicbirsey gozunde buyuttugun korktugun gibi degil sadece bebegini kucagina alacagin o en guzel ani dusun.Hepsi gecip gidiyor hamileliginin tadini cikar birde hareketsiz kalma ben bol bol yurumustum cok sukur dogumumda kolay oldu.Korkacak stres olacak birsey yok
Canim 8 ay once normal dogum yapmis biri olarak diyorum ki hic korkma hicbirsey gozunde buyuttugun korktugun gibi degil sadece bebegini kucagina alacagin o en guzel ani dusun.Hepsi gecip gidiyor hamileliginin tadini cikar birde hareketsiz kalma ben bol bol yurumustum cok sukur dogumumda kolay oldu.Korkacak stres olacak birsey yok
Doğum yaparken videolarda yabancı kadınların çıplak olduğunu gördüm.Türkiyede böylemi yani hastaneye ziyarete gittiğimde de kadınların üstü çıplak göğüsler hep dışarda ,Ayıp bi durum yani üstünü çıkarmadan doğum olurmu hiç değilse sütyenler kalsa :ss bide şu doğum odalarında bebek emzircekken neden oda boşaltılmaz herkesin önünde sütaş ayran gibi dışarda ,olmuyor bence.
emzirirken istersen herkesi disari cikarirsin ama inan gogsunu gormusler ayipmis diye dusunmuyosun tek aklinda olan bebegimin karni doysun oluyor :) dogum yaparkende iyice ciplak degilsin sana onluk giydiriyorlar.Doğum yaparken videolarda yabancı kadınların çıplak olduğunu gördüm.Türkiyede böylemi yani hastaneye ziyarete gittiğimde de kadınların üstü çıplak göğüsler hep dışarda ,Ayıp bi durum yani üstünü çıkarmadan doğum olurmu hiç değilse sütyenler kalsa :ss bide şu doğum odalarında bebek emzircekken neden oda boşaltılmaz herkesin önünde sütaş ayran gibi dışarda ,olmuyor bence.
herkesi dışarı çıkarmak zor olucatır.En güzeli tülbent felan örtmek,göğüs göstermek istemiyorum.Daha iyi fikri olan var mı :)emzirirken istersen herkesi disari cikarirsin ama inan gogsunu gormusler ayipmis diye dusunmuyosun tek aklinda olan bebegimin karni doysun oluyor :) dogum yaparkende iyice ciplak degilsin sana onluk giydiriyorlar.