arkadaşlar aranızda doğum korkusu yaşayan hiç yok mu?ben yaklaşık 5 aylık hamileyim ve uykularım kaçıyor..normal doğum sezaryen fark etmez..kan ve kesilme korkusu beni çılgına çeviriyor.lütfen bana yardımcı olun..şimdiden teşekkürler:18:
tam benlik bi konu:)
yeni evli sayılırım:)bebekleri çok seviyorum ama daha hamile olmadan dogum korkusu sardı beni:)normal dogum yapacak kadar cesaretli biri deilim:)onun için sezeryan yapan arkadaşlar agrısı nsl oluyooo sonta mı öle bşy takıyolarmışş..çok agrıtıyomu..normalde adet sancısı cekerim bi gece kesin uyuyamam agrıdan..acaba öle bi agrımı olcak:)aklıma şimdilik bunlar gelioo:)yine sorarım takip etcem burayı:)
Ama o yara izini görünce fena olmuyor musun ?
Bir de başka bebek istediğinde gene aynı işlemi yapacaklar ya çok fena oluyor yüreğim
Ayy cesaretinizden ötürü tebrik etmek lazım sizleri :)
Ya ben merakımdan izledim nasıl oluyor diye zaten kan tutan beni
Ordan bir korku yapıştı bana..
teşekkür ederim..umarım unuturum da psikolojim düzelir
canım bende sezeryan oldum ve normal doğum yapan kadınları görünce bir an iyiki bebğim ters sezeryan olucam diye dua ettim :)
ilk bir gün acıyo ama arı kesici fln veryolar
2 . gün 3. gün daha iyi oluyosun ben doğumdan dört saat sonra ayağa kalktım çok fazla acıda hissetmedim zaten ameliyata girerken epidural oldum
bebeğimin sesini yüzünü ilk doğduğunda göreyim diye
düşün hiç bişiy hissetmiyorum bebeğimi seviyorum ooo negüzelmiş diyorum böyle ise doğum dört tane doğururum diyorum
sonra epiduralin etkisi geçince noluyo yaaaa demeye başladım acıyo ama bebiş herşeyi unutturuyo şimdi çok mutluyuz kzıımla iyiki var yüze allhımın mucize bi hediyesi ne güzel bize laik görmüşş....
kızlar allah hepinizin tamamını erdirsin hamileler.... bebişlerinizi sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin korkacak bişy yok ben sezeyan iyiki oldummm dedim ...
Ben de normal doğum yapanların doğumdan sonra tuvaletlerini yaparken,ilişkiye girerken acı çekerken hatta kıvranırken,oturup kalkarken,çok ama çok afedersiniz gaz bile çıkarırken,o suni sancı ve normal doğum sancısı sırasında, ne denli sıkıntı çektiklerini duyunca vazgeçmiştim normalden .
Sezeryanda da var tabi olumsuzluklar yok değil.Geç toparlanıyorsun karın kalıyor felan deniliyor.
10günde ayağa kalkıp işine giden müdür arkadaşımı biliyorum.
Arkadaşımın karnı da o kadar ahım şahım kalmış değil ayrıca.
Kişisel tercih meselesi.Sana normal kolay gelebilir bana sezeryan.
Hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?