- 30 Ocak 2025
- 56
- 10
- 3
- 27
- Konu Sahibi Berfinberfin24
Evet ayın 20 sinde oldum ilk denemem pazartesi günü kan vericem sonuç içinAşılama mı oldu siiznde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ayın 20 sinde oldum ilk denemem pazartesi günü kan vericem sonuç içinAşılama mı oldu siiznde
Çok erken amaEvet ayın 20 sinde oldum ilk denemem pazartesi günü kan vericem sonuç için
Pardon size yazmadım bende 21 inde oldum aşılamayı doktorum 4 Şubat ta çağırdı kan içinEvet ayın 20 sinde oldum ilk denemem pazartesi günü kan vericem sonuç için
Pardon size yazmadım bende 21 inde oldum aşılamayı doktorum 4 ŞubatEvet ayın 20 sinde oldum ilk denemem pazartesi günü kan vericem sonuç için
sperm sayısı kaçtı yıkandıktan sonraEvet ayın 20 sinde oldum ilk denemem pazartesi günü kan vericem sonuç için
Ben o anki heyecandan hiç sormadım üniversite hastanesinde tedaviye başladım bilgi verirler miydi de acaba bilmiyorumPardon size yazmadım bende 21 inde oldum aşılamayı doktorum 4 Şubat
sperm sayısı kaçtı yıkandıktan sonra
Aynı gün test vericez hayırlısıyla o gün pozitif görelimPardon size yazmadım bende 21 inde oldum aşılamayı doktorum 4 Şubat ta çağırdı kan için
Pardon siz benden bigün sonra kan vericeksinizAynı gün test vericez hayırlısıyla o gün pozitif görelim
Tabi ki bende ünv hastanesinde yapıtım eşinizin sperm sonucunu veriyorlar zaten sizeBen o anki heyecandan hiç sormadım üniversite hastanesinde tedaviye başladım bilgi verirler miydi de acaba bilmiyorum
Heyecandan galiba merak ettim şimdi tekrar gittiğim de sorucamTabi ki bende ünv hastanesinde yapıtım eşinizin sperm sonucunu veriyorlar zaten size
Ay bende böyleyim şuan. Bugün 3. günü böyle regl olmadan önceki doluluk gibi hissiyat var:/ ama aynı regl olmadan önceki gibi. Yine tutmadı mı diye üzüldüm bi anArkadaşlar merhaba . Ben 3 gün önce aşılama oldum. İlk gün sağ tarafta kasik ağrısı yaşadım şimdide ara ara çok hafif hissediyorum . Ve adet ağrısı gibi yine hafif bı sancı oluşuyor. Aranızda yaşayan var mı normal mi böyle olması şimdiden teşekkürler
İlk asılamaydi maalesef tutmadiAy bende böyleyim şuan. Bugün 3. günü böyle regl olmadan önceki doluluk gibi hissiyat var:/ ama aynı regl olmadan önceki gibi. Yine tutmadı mı diye üzüldüm bi ansizin nasıl oldu sonuç
Canım naptın kan verdin miHeyecandan galiba merak ettim şimdi tekrar gittiğim de sorucam
Maalesef negatifCanım naptın kan verdin mi
Merhabalar aynı günde aşılama olmuşuz. Âdet olacakmış gibi oluyordum bel ağrısı kasik ağrısı. Testim pozitif çıktı. Siz ne durumdasınızArkadaşlar aranizda yaşayan yok mu bu durumu
Yaaaaaa hamilemisinnnnMerhabalar aynı günde aşılama olmuşuz. Âdet olacakmış gibi oluyordum bel ağrısı kasik ağrısı. Testim pozitif çıktı. Siz ne durumdasınız
Yarın kan günüm normalde sizin kaçıncı gün ğoziftiYaaaaaa hamilemisinnnn
Benim lekelenmem başladı gibi çok hafif büyük ihtimalle adet olucam
Adet oldun mu belki geç döllenmedirMaalesef negatif
Aşılama için devlette mi oluyorsunuz ben özele gidiyorum aşılama için şans %15 gibi bişey söyledi bana bu adım gereksiz geliyor çok az kişi de tutuyor ama devlette de tüp bebek için aşılama şartı varAdet oldun mu belki geç döllenmedir
üniversite hastanesinde oldum benAşılama için devlette mi oluyorsunuz ben özele gidiyorum aşılama için şans %15 gibi bişey söyledi bana bu adım gereksiz geliyor çok az kişi de tutuyor ama devlette de tüp bebek için aşılama şartı var![]()
İmkanınız varsa ünv hastanesinde tüp bebek yapın aşılama şartı yoksaAşılama için devlette mi oluyorsunuz ben özele gidiyorum aşılama için şans %15 gibi bişey söyledi bana bu adım gereksiz geliyor çok az kişi de tutuyor ama devlette de tüp bebek için aşılama şartı var![]()