- Konu Sahibi Berfinberfin24
Ben dayanamadım test yaptım silik çıktı sabah negatif ti bugün şimdi yaptım böyle bi bakar mısınz iğneyi 19 Ocak gece 1 de yapmıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstteki sabah alttaki şimdi yapıldı
Adetinize kaç gün varÜstteki sabah alttaki şimdi yapıldı
Düzensiz benimAdetinize kaç gün var
Kan verin bence inşallah gönlünüze göre olurDüzensiz benim
Pazartesi vericem inşallahKan verin bence inşallah gönlünüze göre olur![]()
Haber verin inşallah olumlu olurPazartesi vericem inşallah
İnşallah ya Elazığdayım şuanHaber verin inşallah olumlu olurhangi sehirdesiniz
Benimde İzmirİnşallah ya Elazığdayım şuan
Güzel şehir İzmirBenimde İzmir
Aynen güzel bı şehirGüzel şehir İzmir
Çizginin belli belirsiz olması bile heyecan verici bende pazartesi kan vericem aşılama oldum İnşallah pozitifi görebiliriz
Bende belirti olmadığından umudum yokta sadece göğüslerim şişti uçları dokununca acıyorÇizginin belli belirsiz olması bile heyecan verici bende pazartesi kan vericem aşılama oldum İnşallah pozitifi görebiliriz
Umutsuz olma hiç belirti aramayın diyolar zaten. Benim de kasık ve bel agrım var ama oluyo gibi düşünmek istemiyorum ki sonra çok üzülmiyim diye Allahın izniyle inşallah pozitifi görürüz pazartesiBende belirti olmadığından umudum yokta sadece göğüslerim şişti uçları dokununca acıyor
İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsinUmutsuz olma hiç belirti aramayın diyolar zaten. Benim de kasık ve bel agrım var ama oluyo gibi düşünmek istemiyorum ki sonra çok üzülmiyim diye Allahın izniyle inşallah pozitifi görürüz pazartesi
Amin hayırlısıyla. Senin sıkıntı neydiİnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin
Polisktik over var bendeAmin hayırlısıyla. Senin sıkıntı neydi
Bende dePolisktik over var bende
Aşılama mı oldu siizndeBende de