- 24 Ocak 2008
- 428
- 1
yaz hapin adi ama siz yinede kadin doktoruna gidin o size uygun olanini verir ce$it ce$it dogum kontrol hapi var cünkü..... ama bilmiyorum kullansam mi doktor yan etkisi olmaz zararlida diiil dedi ama ben karasizim ....
yaz hapin adi ama siz yinede kadin doktoruna gidin o size uygun olanini verir ce$it ce$it dogum kontrol hapi var cünkü..... ama bilmiyorum kullansam mi doktor yan etkisi olmaz zararlida diiil dedi ama ben karasizim ....
kızlar banada dr kist ve kontrol amaçlı yasmin verdi ben aslında diane 35 istemiştim göğüslerde etkili olduğunu duyduğum için fakat dr kesinlikle önermedi ve yasmin verdi 1 haftadır kullanıorum göğüslerim 1 belkide 2 beden büyüdü aslında hap kullanmaya başlamadan öncede göğüslerimde büyüme vardı fakat hapa başladıktan sonra gözle görülür bi şekilde büyüme oldu aslında böyle kalsalar dahaii daha büyümesini istemiorum çünkü fiziğime ve kiloma göre fzla olur diye düşünüyorum ama dr kontrolünde kullanmanızı öneririm evt büyütüyor fakat göğüslerim aşırı hassaslaştı ve bir elim kolum deyicek diye ödüm kopuyor çünkü çok acıor aynı zamanda mide bulantısı başladı bende acaba bu hapı kullananlar sizlerde yaşadınızmı bulantı ?
ben 5 aydan falza olmuştur doğum kontrol hapı kullanıorum.göğüslerim büyüsün die deil korunmak amacı ile.hiç bir yan etkisi yok.hatta ve hatta güsel bir etkisi oldu göğüslerim dolgunlaştı eskisine göre daha büyükler.jasmin kullanıorum.sanki daha önce yazdım buraya ben niyse öle işte