Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Doğum kontrol haplarıyla Göğüs büyüten var mı??

büyüme demeyelim de dolgunluk sağlıyor. ama bırakıldığında eski haline geri dönüyor.

valla ben dozajı çok agır die biliorum gienellanin

gienella da ayrı bişi mi acaba bilmiyoru ama ginera hakkındaki yorumlar şöyle
" hormonal dengesi en dusuk dogum kontrol hapidir.yeni baslayanlara yazilir. fazla yan etkisi yoktur."

en belirgin yan etkisi de kilo artışı ve göğüste büyüme diyor. :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

günde kac tane içiliyor bu haptan korkuyorum acıkcası yasım 19 ama göğüsler hiç yoksenağlama

günde kac tane içiliyor bu haptan korkuyorum acıkcası yasım 19 ama göğüsler hiç yoksenağlama

doktora bi git henüz yaşın erken diycem ama çok ilgisizler malesef canım. sen yine de şansını dene ve sakın doktora danışmadan kullanma dkh larından herhangi birini.

yasmini kullanalı göğsüm adet dönemindeki gibi kaldı. şimdilik gelişme bu kadar. yani 2 cm. umarım aydan aya büyüme de görürüm

edit: kızlar insan ötesi yiyorum nolcak sonum merak ediyorum. yedikten 10 dakka sonra ciddi ciddi acıkır mı insan zayıflığıma güvenip koyverdim hadibakalım...

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa bnde kullandım kıslar ama malesf hç bi işe yaramıo göğüs konusnda

slm. ben yasmin kullanıyorum. ilk birkaç ay dolgunluk veriyor ama daha sonra bünye alışınca eski halini alıyor.

kusura bakmayın ama çok yanlış düşünüyorsunuz. doğum kontrol hapı herkeste göğüs büyütme etkisi yapmaz. deneme yanılma yöntemiyle bende göreyim diyorsanız siz bilirsiniz ki sanıyor musunuz 1 hafta kullanınca dolgun göğüsleriniz olacak. eğer sağlığınız göğüs büyütme uğruna bilinçsizce hormon içerikli ilaçlar kullanacak kadar önemsizse buyrun kullanın tabi, hele de doğum kontrol haplarının ve fazla östrojenin rahim kanseri tehlikesi varken...

arkadaşlar ben adet düzensizlği nedenyle 1 seneden fazla doğum kontrol hapı kullandım.o zamanlar cidden çok fazla olmasa da dolgunlaştı ama zaten bu haplar kilo aldırıyo onun da ektisi vardı.fakat ilacı kullanmayı kesince eski haline döndülr.hiç etkisi olmadı.hem bu doğum kontrol ilaçları yumurtalıkların kasılmasını sağladığı için ilerde sorn oluşturur dedi doktorm tabi kısa kullanımlar için geçerli değil de bu yani pek tavsiye etmem.

bende mi bu diana35 hullansam ne göğüsleri büyütüorsa kaydirigubbakcemile3

ben 7yıldır ginera kullanıyorum hiç bir büyüme yok düşünce yanlış.75i dolduramıyorum valla:sinifsinif:

var yavrum ben...3-5 aylık kullanımla bostan gibi oldular şekerim. adı microgyn.

ama büyütmeye büyütüoda geri inmesin hep kalsın istiyorum :umursamaz:

aaaa o zaman olmaz
buarada desperate arkadaşımm eski haline döndümü senin bostanlarr yani soonadan içini çektimi bostanlar

arkadaşlar ben 8 ay diane 35 kullandım.ve göğüsşerımde ara ara hafif dolgunluk oluyordu. ama cok az.sonra ara verdım 5ay sımdı tekrar kullanmaya başlıcam,ne önerirsiniz.yha göğüslerim cok küçük.

ay tatlım bizde o dertte muzdaribizzz yaaa kelin ilacı olsa kendi başına sürer be anammm :roflol: ne diyek biz sana afrom beee

ben lise zamanımda kullandım...diana 35..

tam 12 kilo aldım...basenlerim belim kalınlaştı...daha sonra gögüslerim iki beden büyüdü... metabolizmam kağnı arabası gibiydi...ne yesem kilo.. bide nasıl iştah...tatlı çikolata isteği...

sonra adet düzensizliğim sona erdi.... ben ilacı 3 yıl 4-5 ay arayla kullandım...ilaca başlayınca göğüslerim dolgunlaştı..ilacı bırakınca hop eski haline... şimdi ise 75 benden gögüslerimde çatlaklar..36 benden vucudumda yumuşama çatlak selülit...tek sorumlusu o lanet ilaçların hormonlarımla oynaması...

keşke kullanmasaydım!!!

Kizlar bende kullanmistim bir zaman adetimi düzenlesin diye. Ilk önce yasmin kullandim ama basimin agrisina durumadim, hemen degistirdim. Evet gögüslerde bir dirilik oluyor ama fazla umutlanmayin cünkü cok az oluyor. Ayrica gögüslerim diken gibiydi, cok aciyorlardi ama büyüme olmadi öyle aman aman. Tek memnun oldugum sey sivilcelerimi yok etmesiydi ve adetimi düzenlemesi. Ablamin yogun istekleri üzere biraktim ama simdi dogum kontrol hapini. Kilolarim hala duruyor ama malesef. Basladigimda 48 kiloydum, simdi 58 kiloyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…