her bünye farklıdır canım sende hiç bir etkisi olmayan herhangi bir şey bir başkasında süper sonuşlar doğurabilir mesela ben ben doğum kontrol hapı kullanmaya başladığım andan bir hafta içerisinde göğüslerim irileşip taş gibi olmaya başlar ( he bu arada göğüslerim zaten taş gibi o ayrı :) yalnız ilacı kullanmaya devam ettiğim 4. aydan sonra göğüslerim tekrar eski küçük kaydirigubbakcemile3halini almaya başlıyor :dilcikar:yani bu irilik ve taş gibi sertlik kalıcı değil:CüvCüv: aslında kalıcı olmaması bir bakıma iyi bir şey(benim adıma) çünki ziraa göğüslerim o kadar hassaslaşıyorki es kazaa biri dokunsaİki sene kullandım ama göğüs büyütme gibi bir faydasını görmedim doğum kontrolünden başka
Kilo alırsanız göğüsleriniz büyür ki bu söylentinin sebebi de bu sanırım
Haplar yüzünden kilo alınınca göğüslerde büyür,yani direkt olarak göğüs falan büyütmez
Göğüslerinin büyüdüğünü söyleyen arkadaşlar hangi hapı kullandığınızı da yazarsanız çok sevinirim..Bende yasmin içmeye başlamayı düşünüyorum
Göğüslerinin büyüdüğünü söyleyen arkadaşlar hangi hapı kullandığınızı da yazarsanız çok sevinirim..Bende yasmin içmeye başlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?