Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Doğum kontrol haplarıyla Göğüs büyüten var mı??

dıane 35 bendede cok yan etkı yaptı. ıkı yıl once kullandım ama bır kutuyu bıle bıtıremedım. sonra gectıgımız ekımde gıttım doktora yıne dıane 35 verdı. onuda bır ay zor kullandım doktoru aradım bır ay ara ver tekrar basla dedı. denedım. bunyem oyle alıstı. sımdı 4 ay oldu kesıntısız kullanıyorum.

İki sene kullandım ama göğüs büyütme gibi bir faydasını görmedim doğum kontrolünden başka
Kilo alırsanız göğüsleriniz büyür ki bu söylentinin sebebi de bu sanırım
Haplar yüzünden kilo alınınca göğüslerde büyür,yani direkt olarak göğüs falan büyütmez

Şimdi şöyle bişey var göğüslerin büyüyünce kilon da artıyor tabi:) yani bir nevi yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan muhabbeti yapıyoruz şu anda:) kilo alınca göğüsler büyür tabi ama ben bu doğum kontrol haplarının göğüsleri doğrudan büyüttüğüne bizzat şahit oldum. Ama geçenlerde bi arkadaşımla konuşuyoduk onunki hiç büyümemiş mesela, hormonel bişey kişiden kişiye değişiyor sanırım..

eet yaa kişiden kişiye degişio galiba denemeyi çok isterdim ama korkuom

her bünye farklıdır canım sende hiç bir etkisi olmayan herhangi bir şey bir başkasında süper sonuşlar doğurabilir mesela ben ben doğum kontrol hapı kullanmaya başladığım andan bir hafta içerisinde göğüslerim irileşip taş gibi olmaya başlar ( he bu arada göğüslerim zaten taş gibi o ayrı :) yalnız ilacı kullanmaya devam ettiğim 4. aydan sonra göğüslerim tekrar eski küçük kaydirigubbakcemile3halini almaya başlıyor :dilcikar:yani bu irilik ve taş gibi sertlik kalıcı değil:CüvCüv: aslında kalıcı olmaması bir bakıma iyi bir şey(benim adıma) çünki ziraa göğüslerim o kadar hassaslaşıyorki es kazaa biri dokunsa felaket canım yanıyo.

hem göğüslerim büyüdü hem kilo aldım..aman ne hos diymilülülülülülü

demek benim göğüslerim ondan büyüdü.tam idealdi şimdi biraz fazlalar.bende sadece emzirmekten olduğunu düşünmüştüm.

bende 10 gündür "yasmin" kullanıyorum ve hemen bendeki etkilerini söliyim; gögüslerim şişti :dance:
ama benim asıl kullanma amacım sivilcelerimdi, ama daha bi etki göremedim.benneyaptımki
duu bakalım hayırlısı....

acikcasi inanmiyordum dogum kontrol hapinin büyütecegini ama doktorum adet düzensizligi icin ve sivilve icin verdi ve cok sasirdim gögüslerim büyüdü yani daha dolgun ilk paketimi kullandim bitti simdi 75 b tam dolduruyo hatta az tasiyo ondan öncede büyük geliyordu simdi cok mutluyum dekoltem cok güzel oldu inanamiyorum ama birakirsem gecer napicam ((

Göğüslerinin büyüdüğünü söyleyen arkadaşlar hangi hapı kullandığınızı da yazarsanız çok sevinirim..Bende yasmin içmeye başlamayı düşünüyorum

Göğüslerinin büyüdüğünü söyleyen arkadaşlar hangi hapı kullandığınızı da yazarsanız çok sevinirim..Bende yasmin içmeye başlamayı düşünüyorum

eger güögüs için düşünüosan gianella die bi dogum kontrol hapi var adını tam bilorum öle bişeydi doktor benim arkadaşıma ondan vermiştifisfisfis

Benim gögüslerim şişti ve ben yasmin kullanıyorum ama kullanmayı bırakınca gögüsler tekrar eski haline dönüyormuş diyolar. Onu bırakınca görücez.

ya bunun şişireni büyüteni var da indireni yok mu allasen..benim zati büyüktü oldu davul gibi..e benim günahım ne şimdi..

sırf göğüs büyütmek içinse kullanmayın hormon bu bi yere iyi gelen başka yere zaraar verir bırakınca etkisi geç,yor ayrıca

loveli sana katılıyorum, hormon dengesiyle oynanmasının en basit sonucu çocuk sahibi olmada zorluk, kansere kadar yolu var, fazla östrojenin kanser yapma riski çok yüksek. kimse de kendi kendine bu östrojen bana fazla gelmez kullanayım deme uzmanlığına sahip olmadığına göre...

merhaba kızlar, doktor bana hormon bozukluğu nedeniyle 2 ay yasmin kullanmamı söyledi. ilk kutuya başlayalı 3-4 gün oluyo. hazır kullanıyoken, buz masajı ve kremle masaj da yapıyorum ki fayda görebileyim. düzene sokamadım ama bitki çayı da içiyorum. etki görürsem yazarım..

asıl sorum şu, doktor anneme de ginera vermişti yine hormonları için. başka bi doktor da kullanmamasını söyledi yaşından dolayı, evde bi tane kullanılmayan ginera var. acaba yasminden sonra ginerayı kullansam ne olur ki? ikisi de aynı işlevi görüyo, benzer dozlarda aynı firmanın ürettiği şeyler...
yasminde, 3,00 mg Drospirenon 0,003 mg etinilestradiol
ginerada, 0,075 mg Gestoden 0,003 mg etinilestradiol

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşlar
ben temmuz ayında evlendim ve YASMıN e başladım o günden bu yana da kullanıyorum kilo almadım bulantım olmuyor gögüslerimde de büyüme oldu...
bende böyle oldu ama bi başkasında daha farklı olabilir, demek istediğim her ilaç herkese aynı etkiyi vermeyebilir en garanti ve kesin yol bir doktordan bilgi alın..
hepimize sağlıklı günler diliyorum :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…