ya inan arkadaşım bazılarında etki ediyo bazılarında hiç bişe yapmıyo arkadaşım kullandı hiç bi değişiklik yok dedi inş kullanıyon bari o etkisinide görürsün....a.s.
z£yn€p;4294474 .!.:Anneme diorum psikolojim bozuldu bu göğüsler yüzünden diye beni anlamıyo.Yaşayan bilio işte.Sırf göğüslerim büyüsün diye kilo aldım göğüslerde bi gram artış yok.Doktora gittim o da hormon veremeyiz başka taraflara dokunur dedi.Tek çare göğüs büyütme ameliyatı
18 ay emzirdim.şimdi gögüslerim normal ama biraz sarkık.ama rahatsız olucak bişey yok.şimdi kist için doğum kont kullanıyorum.göğüslerim silikonlu gibi oldu.taş taş.böylede güzel ama elleyince bazen acıyo.
Ablacım ya konuştuğumuz konuyu sorsan..Gerçekten doğum kontrol haplarının göğüs büyütmeye faydası var mı?yada göğüs büyütecek başka haplar neler
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki..Bende anneme göğüslerim çok küçük diye şikayet ettiğimde merak etme evlenince büyür onlar diyor.Ben evlenmeden büyüsün istiyorum ama yok işte çaresi.....:sm_confused:
selam canım hangi hapı verdi doktorun acabaBende gecen cuma Kadin doktarina gittim gögüslerim icin, ya$ima göre cok kücük dedim oda bakdi ve bana dogum kontrol hapi verdi, sordum zarari olur mu diye hayir olmaz ve kisirda yapmaz dedi bakalim 2 hafta sonra kullanmaya baslicam ise yaricakmi
Bende gecen cuma Kadin doktarina gittim gögüslerim icin, ya$ima göre cok kücük dedim oda bakdi ve bana dogum kontrol hapi verdi, sordum zarari olur mu diye hayir olmaz ve kisirda yapmaz dedi bakalim 2 hafta sonra kullanmaya baslicam ise yaricakmi
peki sadece göğüsleri mi büyütüyor:uhm:
Sizce mantıken oraya dolgunluk veren vücüda da dolgunluk vermez mi...
Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.cadıarzu