ben diana 35 kullanıyorum dr tavsiyesi üstelik utanmadım söledim valla...bide 2 kutu allbres göğüs büyütücü tablet bitirdim 3. kutuya başlıcam sonuç harika hem diri hem dolgun hemde 2 beden e yakın büyüdü 4 kutu bitince kalıcı oluyo .önceleri pek inanmadım ama bi umut denedim sonuç harika şiddetle tavsiye ederim ecznelerde fiyatı 200 ytl ama nette 95 ytlye kadar bulabilirsiniz..
ama senin farklı bir saglık problemin de varmış kist varsa maalesef hormon bozuklugunda mevcuttur östrojenini düzene koymak için verilir ; çünkü kist sorununda vücud erkeklık hormonu saglıyo hiç bırakmaman da belirli periyodlarda doktora kontrole gidiyorsundur tetkikler sonucu hekiminin kararıdır sana da saglıklı günler dilerim yine de sırf gögüs büyüsün diye hap içilmesine saglıklı bünyeye kimyasal sokulmasına karşıyım ameliyat dolgu enjeksıyon ne yontemler var artık operasyon bıle daha az zararlıdır hiç olmazsa 1 defa da olup bitiyor
polikistik over sebebiyle doktorum bana yasmin önerdi..kullanalı daha 1 ay bile olmadı..acaba göğüs büyütme işlevi kaçıncı kutuda olur?? 6 ay kullanmam lazımmış.sonra da ultrasona gircem