belkide öyledir ama neden benimde çevremdekiler hep sizin aksinizi söyleyip duruyorlar kime inanacağını şaşırıyor insan çaresizlikten öfffffff
canım bende 3,5 sene belara kullandım herhangi bir yan etkisi olmadı kilo yapmıyr ekimde bıraktım eşim korunmaya devam etti haziranda korunmayı bıraktık hemen hamile kaldım hiç doğum kontrol hapı kullanmayanlar da sıkıntı yaşayabiliyr arkadaşım.bide stres olmazsn doğum kontrol hapı net yani korur seni.istemediğin veya hazır olmadığın bi hamilelik yaşamazsn bence.
ben yasmin kullandım..çocuk düşündüğümde pkolu olduğumu öğrendim..yasminle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü bekarkende hastalığın belirtileri vardı..
doğum kontrol hapları rahmi büzüştürüyo diye duymuştum..ama doktorlar bunu ısrarla reddediyolar..ne söylense yalan olur..
rahmi nasıl büzüştürüyormuş yahu
Bende merak ettim bir de büzülmüs. Bende bir hikaye anlatayim. Bir hemsire hasteneye gitmis. Ilac yazacak.
Korunuyormusunuz demis doktor ?
Evet demis kadin uzun süredir hemde.
Hangisini diye sormus ?
O da demiski yasmin . Adetimden bir gün sonra bütün ilaclari bitiriyorum .
Doktor anlamamis tekrar sormus
Kadin adetten sonra ilk gün bütün haplari bir günde aliyormus ve hic hamile kalmamis. Bide hemsire...
arkadaşlar doğum kontrol hapları için dogurganlıga zarar verir ileride hamile kalamassın diyolar acaba dogru mu??? birde aylık iğne mi yoksa dogum kontrol hapları mı tercih edersiniz
not: kilo takıntım var 4 ay yasmin kullandım kilo almadım ama iğnede alabilirsin diyorlar...
ahhh bu elalem herşeyi diyo insanın içine kurt düşürüyor...
işte buna inanırım burası türkiye imkansızlıkların mümkün olabileceği memleketBende merak ettim bir de büzülmüs. Bende bir hikaye anlatayim. Bir hemsire hasteneye gitmis. Ilac yazacak.
Korunuyormusunuz demis doktor ?
Evet demis kadin uzun süredir hemde.
Hangisini diye sormus ?
O da demiski yasmin . Adetimden bir gün sonra bütün ilaclari bitiriyorum .
Doktor anlamamis tekrar sormus
Kadin adetten sonra ilk gün bütün haplari bir günde aliyormus ve hic hamile kalmamis. Bide hemsire...
işte buna inanırım burası türkiye imkansızlıkların mümkün olabileceği memleketseviyorum yahu türkiyemi
o kadar hapları alıp nasıl midesi bulanmıyormuş
ara kanaması filan nasıl olmuyormuş
valla çok saçma sapan şeyler var ki bu da vardır olmuştur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?