Canım ben 1,5 yıl Yasmin kullandım, bırakalı 2 yıl oldu ve 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz ama henüz olmadıHemen hamile kalanlar da var ama benim çevremde sadece 1 kişi hemen kalabildi, geriye kalan duyduğum herkes çok uğraştı ve uğraşıyor. Yumurtalıkları baskılayıp yumurta üretimini durdurduğu için bu durumun 2 yıl sürdüğü bile oluyormuş, bir daha asla kullanmayacağım Tabi yine Allah muhtaç etmesin...
Canım ben 1,5 yıl Yasmin kullandım, bırakalı 2 yıl oldu ve 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz ama henüz olmadıHemen hamile kalanlar da var ama benim çevremde sadece 1 kişi hemen kalabildi, geriye kalan duyduğum herkes çok uğraştı ve uğraşıyor. Yumurtalıkları baskılayıp yumurta üretimini durdurduğu için bu durumun 2 yıl sürdüğü bile oluyormuş, bir daha asla kullanmayacağım Tabi yine Allah muhtaç etmesin...
Ben de suna takılmış durumdayım. Kadınların cogu zaten evlenir evlenmez dogum kontrol hapı kullanıyor korunmak icin. Yani oncesinde zaten denememiş oluyorlar. Yani dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra hamile kalamayanlar onceden sorunlarının olup olmadıklarını zaten bilmiyorlar. Belki oncesinde zaten problem vardır.
Zaten bilimsel olarak hapların böyle bir yan etkisinin olmadıgı da söyleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?