doğum kontrol hapını bıraktıktan nekadar zaman sonra gebe kaldınız????

bide bence şu konu var dediklerin dogru canım. eğer suan hamile oldugunu varsayarsak hap kullanımına devam etmemesi gerek zaten yani hamile kalmış olma ihtimalini gözönünde bulundurursak

TABİ O BAKIMDAN DÜSÜNÜNCE aLLAHIMA BİNLERCE KEZ SÜKÜR OLSUN ZATEN BENİM BİR OĞLUM VAR 4 YASINDA AMA MADDİYATDANDA SIKINTIM YOK SADECE EŞİMHALEN ASKERE GİTMEDİ O BAKIMDA İKİNCİYİ İSTEMİYORUZ

2buçuk yıldır hapla korunuyorum 5 yaşında oğlum var gebe kalmak için nezaman bırakmalıyım???

doktorlar bıraktıktan sonra 3 ay korunun diyor ben 7 ay sonra hamile kaldım. Arkadaşım kullanırken hamile kaldı.

ben oğlum 2yaşını geçmişti başladığımda sütten kesilmişti yani.sütü azalttığı için ilk 6 ay kullanılması önerilmiyo.sen genede sütten çıkmasını bekle.keşke bikaç ay önce bıraksaydım hapı,genelde haptan sonra geç gebe kalınıyo sanırım

ben kistlerden dolayı kullanıordum bıraktıgımda hemen hamıle kaldım

Doktora gittim evliliğimin 1.yılı dolduğunda . Cocuk sahibi olmak istiyorum dedim . Baktı . 2 tane 1.5 cm kmıştım varmış . Doğum kontrol hapı verdi .1ay kullandım . Sonra yine kontrole gittim . Kistimin 1 tanesi gitmiş . 1 tanesi de kalmış . Onu kendı haline bıraktı doktorum . 1 ay sonra tekrar gel dedi :). Neyse buna gerek kalmadı . Haptan sonrakı adetten sonra hemen hamile kaldım yani 1 hafta sonra . Ve 3 haftalık hamileyimmmmmm dün öğrendim çok mutluyum . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş :)))

evet bende geç hamile kaldım olsun genede bebişim oldu şükür. şimdi dogumdan sonrayı düşünüyorum nasıl korunucam bilmiyorum eşimi bu konuda idare edemiyorum olur olmaz zamanda ister hamile kalırım gene korkuyorum ne yapıcam bilmyrm

merhaba.ben 4 ay kullandım.bıraktım ve 1 ay sonra hamile kaldım.çevremde 5 sene kullanan var o 1 yıl kadar sonra hamile kaldı.hapı kullanım sürene göre hamile kalma süren uzayabiliyor sanırım.

Merhaba arkadaşlar,

Konu açmama gerek kalmadan burda hazırını buldum:)agustos ta dugunum var ve ben temmuzda baslayacagım 2sene çocuk ıstemıyorum ama cok korkuyorum ılac etkı etmez kazayla kalırım dıye ılac kullanırken hamıle kalanlar var mı aranızda yardımcı olurmusunuz

düzenli kullandıktan sonra hergün saati saatine aldıktan sonra kalanı ben duymadım kendimde kullandım ama bıraktıktan baya sonra hamile kalmadım canım 1 ay hattta sen sağlama al 2 ay önceden basla ben öyle yaptım. 5 ay kullandım bıraktım bıraktıktan sonra 4 ay hamile kalamadım ama bünye meselesidir diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…