canım
benim doktorum aynı zamanda normalde arada görüştüğüm bir arkadaşımdır nasıl korunayım demiştim ona evlenmeden önce senmi korunacaksın dedi evet eşime güvenmem henüz dedim ozaman oda ilça kullan ozaman fakat bir ay önce başlayacaksın demişti bana ve bende öyle yaptım,
ayrıca umarım bir gebelik oluşmamıştır çünkü şuan herşeyden önce ilaç kullanıyorsun bebeğe hazır olup olmamanı bırakta, ama dediğim gibi bu işlerde öyle kolay olmuyorki bir kadının bir ayda gebe kalabileceği saat 24 saat içerisi yani zor bi ihtimal be gülüm ama tabi imkansız da değil
kaç gün geçti şimdi o korunmasız ilişkinin üzerinden
canım akıl vermiş gibi olmim ama o bahsettiğim arkadaşım varya hemen hamile kalan inan bana kime sorarsak soralım o anne olamaz dedi ve maddi acıdanda cok zor durumdaydılar 30 bin tl borçları vardı. ama inan öylede başarılı bi anne olduki maş.durumları yoktu ama cok şükür cokta rahat gecindiler allah dahada iyi etsin. allah nasıl isterse öyle olur eger kaderinizde yasamak varsa bebeğin olursa onunla yaşa hepte dua et allaha güven o yardım edicek.
bide bence şu konu var dediklerin dogru canım. Eğer suan hamile oldugunu varsayarsak hap kullanımına devam etmemesi gerek zaten yani hamile kalmış olma ihtimalini gözönünde bulundurursak
daha yeni be canım dün aksam oldu
daha yeni be canım dün aksam oldu
canım ovulasyon günün yakınmıydı ?
Eğer yakınsa veya aklında bir soru işareti varsa ertesi günü habı diye bişi var git ondan al bitti gitti
canım ovulasyon günün yakınmıydı ?
eğer yakınsa veya aklında bir soru işareti varsa ertesi günü habı diye bişi var git ondan al bitti gitti
o nedemek anlamadım canım ya
ayrıca direk gitsem eczaneye ne diycemki verrirlermi
evet eczaneye ertesi gün habı der onlar anlarlar zaten, ben kullanmadım ama geçen aylarda bir arkadaşım kullanmıştı kondom patlamıştdıda
hımm yani birkereye mahsuzmu kullanıcam onu yoksa doğum kontrol hapogibi hergünmü
Ertesi gün hapı nedir? - UZMANTV burda yeterli bilgiler var sanırım
evet şimdi baktım hemen gidip almalıyım
2buçuk yıldır hapla korunuyorum 5 yaşında oğlum var gebe kalmak için nezaman bırakmalıyım???
canım ben 5 ay kullandım sonra bıraktım yeni evliydim. 4.5 aya yakın hamile kalamadım iyice umudumu yitirmiştim ki aralıkta bir aylık hamile oldugumu öğrendim bende böyle oldu ama bence bünye meselesi. bebeğim doğduktan sonra hapa gene başlamak istiyorum ama emzirirsem kullanabilirmiyim sen dogumdan ne kadar sonra başladın
ben oğlum 2yaşını geçmişti başladığımda sütten kesilmişti yani.sütü azalttığı için ilk 6 ay kullanılması önerilmiyo.sen genede sütten çıkmasını bekle.keşke bikaç ay önce bıraksaydım hapı,genelde haptan sonra geç gebe kalınıyo sanırım
Merhaba arkadaşlar,
Konu açmama gerek kalmadan burda hazırını buldum:)agustos ta dugunum var ve ben temmuzda baslayacagım 2sene çocuk ıstemıyorum ama cok korkuyorum ılac etkı etmez kazayla kalırım dıye ılac kullanırken hamıle kalanlar var mı aranızda yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?