Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yılı aşkın bir süre yasmin kullandım ve bıraktıktan 2-3 ay sonra hamile kaldım. Gerçi bu tamamen bünyeye bağlı
canım akıl vermiş gibi olmim ama o bahsettiğim arkadaşım varya hemen hamile kalan inan bana kime sorarsak soralım o anne olamaz dedi ve maddi acıdanda cok zor durumdaydılar 30 bin tl borçları vardı. ama inan öylede başarılı bi anne olduki maş.durumları yoktu ama cok şükür cokta rahat gecindiler allah dahada iyi etsin. allah nasıl isterse öyle olur eger kaderinizde yasamak varsa bebeğin olursa onunla yaşa hepte dua et allaha güven o yardım edicek.
çok moral oldun bana 24 haftalık hamileyim ve hamile olduğum için işten çıkarıldım. nerden baksan 7-8 ay daha çalışamam bakalım nasıl olacak.
2buçuk yıldır hapla korunuyorum 5 yaşında oğlum var gebe kalmak için nezaman bırakmalıyım???
Bizde bebek planlıyoruz ve doktorum 1 ayın yeterli olabileceğini söyledi. Yani 1 relg dönemi geçirip sonra başlıcam.
canım ben 5 ay kullandım sonra bıraktım yeni evliydim. 4.5 aya yakın hamile kalamadım iyice umudumu yitirmiştim ki aralıkta bir aylık hamile oldugumu öğrendim bende böyle oldu ama bence bünye meselesi. bebeğim doğduktan sonra hapa gene başlamak istiyorum ama emzirirsem kullanabilirmiyim sen dogumdan ne kadar sonra başladın
Emzirirken kullanılan cerazette diye bir doğum kontrol hapı var. Bunu araştırabilirsin.