• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapını bıraktıktan nekadar zaman sonra gebe kaldınız????

1 yılı aşkın bir süre yasmin kullandım ve bıraktıktan 2-3 ay sonra hamile kaldım. Gerçi bu tamamen bünyeye bağlı

Ben 3.5 yıl doğum kontrol hapı ile korundum...

1 Şubat 2013 de son hapmı içtim...

yaklaşık 2 ay farklı yöntemlerle korundum..

Hapı bıraktıktan sonra iki kez adet gördüm...

Son adet tarihim 3 Mart 2013

Yani 1.5 aydır adet olmuyorum galiba

Adet söktürücü de içtim hala gelmedi...

Bakalım ben ne zaman hamile kalabilcem :(

size bir sorum olacak kızlar bende 20 gün yazz kullandım hafif bi düzensizlik vardı doktora gittim 3 ay bu ilacı kullanabilirsin dedi, geçen gün bebek yapmaya karar verdik ve bu ani kararla ilacı bıraktım belki yarıda bırakmamam lazımdı ama içmedim ve bırakmadan önce de korunmadık hapa güvenerek.. hapı bıraktığında adet kanaması olur diye duymuştum ama ben hala adet olmadım bırakalı 5 gün oluyor ve göğüslerimde inanılmaz bir sancı var.. hamile olma ihtimalim var mı acaba

canım akıl vermiş gibi olmim ama o bahsettiğim arkadaşım varya hemen hamile kalan inan bana kime sorarsak soralım o anne olamaz dedi ve maddi acıdanda cok zor durumdaydılar 30 bin tl borçları vardı. ama inan öylede başarılı bi anne olduki maş.durumları yoktu ama cok şükür cokta rahat gecindiler allah dahada iyi etsin. allah nasıl isterse öyle olur eger kaderinizde yasamak varsa bebeğin olursa onunla yaşa hepte dua et allaha güven o yardım edicek.

çok moral oldun bana 24 haftalık hamileyim ve hamile olduğum için işten çıkarıldım. nerden baksan 7-8 ay daha çalışamam bakalım nasıl olacak.

çok moral oldun bana 24 haftalık hamileyim ve hamile olduğum için işten çıkarıldım. nerden baksan 7-8 ay daha çalışamam bakalım nasıl olacak.

insanın ister istemez morali bozuluyo ama önemli olan umudu yitirmemek hep iyi olucak bi kapının varoldugunu bilmek ve inan düzelicek. bende 24 haftalık hamileyim. rabbim yavrularımızı bize saglıklı hayırlı bagıslasın inş. dogum parası vermemek içinmi cıkarttılar canım. olsun yavruna bakarsın kendi istediğin gibi kimseye muhtaç olmadan parasal sıkıntınız var sanırım allah yar ve yardımcınız olsun inş.

arkadaslar ben evlenmeden 4 ay önce basladim ne olur ne olmaz diye dogum kontrol hapina ilk 6 ay kesin cocuk istemiyoruz demistik ama evlendikten sonra fikrimiz degisti ikimizde cok seviyoruz cocuklari ve birden cok istedik o yüzden dügünden 2 ay sonra biraktim 2 kere regl oldum ve ondan sonra hamile kaldim. suan 35. haftadayin bi daki aya kizima kavusacagim insallah bi sorun olmadan dünyaya gelir kizim!
spiral taktirmak isteyen arkadaslarada özellikle iyi düsünün bunu demek istiyorum! Annemde taktirmis 28 yasinda 2 tane cocugum var 3 istemiyorum diye ama ben yinede olmusum ve doktor anneme beni aldirmasini önermis spirala yapisir sakat dogar cocuk büyük ihtimal diye...Annem Allahim vermis cocugu ben öldüremem diyip aldirmamis beni. Allahim beni sag saglim dünyaya getirdi cok sükür ama böyle olmayabilirdi. o yüzden bu kesin korur beni diye düsünmeyin lütfen!

Bende 4,5 sene yasmin kullandım bu ay bıraktım.3 ayda hapsiz baska yöntemle korunacagiz.Bakalim kac ay sonra hamile kalacagim bende merak ediyorum gerci acelemiz yok oğlum önümüzdeki yıl 1. sinifa başlayacak zor günler beni bekliyor Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.

oğlumda dgum kontrol hapını 6 ay kullanıdım...
bıraktıktan sonra adet görrdüm dogal olarak,bidahada göremedim:1::emir_bebek:
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben 10 aylık evliyim düğündne 2 ay önce başlamıştım kullanmaya sonra 2 ay daha devam ettim ama hala gelen giden yok maalesef.

2buçuk yıldır hapla korunuyorum 5 yaşında oğlum var gebe kalmak için nezaman bırakmalıyım???

Bizde bebek planlıyoruz ve doktorum 1 ayın yeterli olabileceğini söyledi. Yani 1 relg dönemi geçirip sonra başlıcam.

canım ben 5 ay kullandım sonra bıraktım yeni evliydim. 4.5 aya yakın hamile kalamadım iyice umudumu yitirmiştim ki aralıkta bir aylık hamile oldugumu öğrendim bende böyle oldu ama bence bünye meselesi. bebeğim doğduktan sonra hapa gene başlamak istiyorum ama emzirirsem kullanabilirmiyim sen dogumdan ne kadar sonra başladın

Emzirirken kullanılan cerazette diye bir doğum kontrol hapı var. Bunu araştırabilirsin.

Back