Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 5 ay kullandım sonra bıraktım yeni evliydim. 4.5 aya yakın hamile kalamadım iyice umudumu yitirmiştim ki aralıkta bir aylık hamile oldugumu öğrendim bende böyle oldu ama bence bünye meselesi. bebeğim doğduktan sonra hapa gene başlamak istiyorum ama emzirirsem kullanabilirmiyim sen dogumdan ne kadar sonra başladın
canım emzirirken kullanılmıyor doğum kontrol ilaçları, ben doğumdan sonra hiç ilaçla korunmadım eşim korundu hep, spiral taktırayım diye doktora gittim iki kez kanamalarım azdı rahim yeterince açılmamış deyip takmadılar eşim korundu dediğim gibi, geçen yıl gebeliği kolaylaştırıyo diye tekrar başlayayım dedim acayip sinir yaptı bende oysa önceki kullandığım zamanda böyle sinirli olmamıştım, ha birde libido eksikliği yapıyor ya hap o yüzden istemedim
en etkili korunma yöntemi olsada en iyisi değil kesinlikle...
Arkadaslar bende ilk defa ullanıyorum d.k.h. Adetimin ilk günü basladım ve yedinci günün aksami eşimle ilişkiye girdim hemde ek korumasız ve sonra cok pişman olduk bişe olurmu
birde ilk beşgün aksamları saat 23:30 gibi alıordum sonra uykum erkenden gelinde son iki gün 22:30 da aldım bişe olurmu
Arkadaslar bende ilk defa ullanıyorum d.k.h. Adetimin ilk günü basladım ve yedinci günün aksami eşimle ilişkiye girdim hemde ek korumasız ve sonra cok pişman olduk bişe olurmu
birde ilk beşgün aksamları saat 23:30 gibi alıordum sonra uykum erkenden gelinde son iki gün 22:30 da aldım bişe olurmu
Yaniiii
geme kalırmıyım
Ne yapıcamben şimdi peki nezanam belli olur en cabuk hamile olup olmadığım
Ne yapıcamben şimdi peki nezanam belli olur en cabuk hamile olup olmadığım
bu kadar panik yapma hemen tutacak diye bişi yok, habın koruma ihtimali az bu durumda ama doğal yoldan gebe kalma ihtimalinde bir o kadar az
öylede işte şuan hiçmi hiç yeri ve zamanı değil bizim için bir bebeğn
öylede işte şuan hiçmi hiç yeri ve zamanı değil bizim için bir bebeğn