- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 133
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Adam baskı yapıyor diye kandırmak mı lazım?Ya bence kötü niyetle kandırmak degil bu baksanıza psikolojik baskı var adam ilk aylardan cocuk istememesine ragmen yapmaya calısmıs. Baslarda demis zaten hanfendi istemiyorum diye. O ilaçlar uzun vadede zararlı kendisine zarar vermezdi bence aksi olsa baska türlü ooyalardı
Yok kandırmak dogru demiyorum kesinlikle o konuda haklısınz ben sadece niyetinin kötü oldugunu düsünmedim, cünkü en basta kadın kendisine hem fiziksel hem psikolojik zarar veriyor. Bi anlasak durumu belki sindirildi su an baska opsiyonu yoktur, mevzunun aslını öğrenip ona göre bi çözüm bulmak lazım.Adam baskı yapıyor diye kandırmak mı lazım?
Adam suçlu, konu sahibi de suçlu.
Herkese hakkını verelim.
Adam zorba diye kadında yaptığında haklı olmuyor.
Tencere kapak bir çiftler..
Adam zorba eşi de arkadan iş çeviren biri.
Ben katılmıyorum. Kötüyle kötü olunmaz.Valla ablacım adam hakediyor kandırılmayı, sen adam gibi davranamıyorsan kadını sindiriyorsan o zaman kadın da gizli kapaklı işlere yönelince neden diyemezsin. Yani adam çok şahane bir eş olup kadın bu işlere kalkışsaydı vebal var derdim ama burda kesinlikle yok. Aksine ezilen ve alengirli işlere itilen taraf kadın. Dediğim gibi burda hiöbir vebal gçrmüyorum sadece ortada kötü, iletişimsiz bir evlilik var.
Artik saklayamaz. Doktora gidecekler.Yok kandırmak dogru demiyorum kesinlikle o konuda haklısınz ben sadece niyetinin kötü oldugunu düsünmedim, cünkü en basta kadın kendisine hem fiziksel hem psikolojik zarar veriyor. Bi anlasak durumu belki sindirildi su an baska opsiyonu yoktur, mevzunun aslını öğrenip ona göre bi çözüm bulmak lazım.
Sonucta bu haplarda da bunyemizde bulunan hormanlar var. yuksek cikmasi direk hap a yorulur mu kihormon testinin bazılarında hap kullandığın çıkar meydana bence bunu konuşarak halletme yoluna git
Asil merak ettiklerimi tek siz cevaplamisiniz tesekkurlerDoktor ilk hormonların kontrolü için kan tahlili ister. Ultrason ile muayne eder kist miyom var mı diye sonra rahim filmi isteyebilir tüpler açık mı bakmak icin. Üç yıl denediginiz halde olmadığını dusunurse yaşınız da küçük değilse tedaviye baslar. Direk tüp bebek tedavisi olmuyo birçok yöntem var ilaçla tedavi aşılama gibi.
Ya geecektwn mi? Cok farkli cevaplar verilmis. Bundan emin misiniz acaba? Yani rahim duvari ince diye anlasilir denilmis mesela. Kaplar hormon testinde cikar da denilmis. Cok endiseliyimSiz kullaniyorum demedikce belli olmaz merak etmeyin. Hormonlarda belki ufak degisiklikler olabilir ama nedeni dkh na baglanmaz.
Bu arada belki zaten cocugunuz olmayacak bi sorun vs cikabilir muayenede bu kadar stres yapmayin.
Evet rahim duvari inceliyor ama sen kullaniyorum demedikce kesinlikle kullaniyorsun diyemez sana o yizden agzindan kacirma sakin.Ya geecektwn mi? Cok farkli cevaplar verilmis. Bundan emin misiniz acaba? Yani rahim duvari ince diye anlasilir denilmis mesela. Kaplar hormon testinde cikar da denilmis. Cok endiseliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?