E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi glsh85
-
ACELE CEVAP LÜTFEN BİR BİLGİNİZ VARSA ESİRGEMEYİN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM!!Tüylenme problemim vardı.ben 6 gün diane 35 kullandım.aslında 1 sene kullanmam gerekiyodu.bıraktım.kilo,bas agrısı,damarlarda tıkanıklık yapması gibi olumsuz etkileri beni korkuttu.şimdi de daha adett olmama 2 hafta varken gene adet oldum.21 gun kullanıp mı bıraksaydım.şimdi bu düzensizlik ne kadar sürecek bilen var mı?
sanırım d.kont.hapını ara verilen 1 haftada da kesmeyeceğim ki adet olmayayım,döndükten sonra ki hafta keseceğim 1 hafta,tam 30 gün kullanmak(ara vermeden)bi zarar vermez umarım...jinekoloji sitesinden öğrendim...yoksa düğünüm ve balayım rezil olur allah korusun...
bende yasmin'e başladım bugün dr'um önerdi,22 gün sonra evleneceğim için,ama bişey sorucam,hem d.kont.hapı hem de adet erteleyici bir arada kullanılır mı acaba?dr a sormayı da unuttum çünkü ilk kutum bittikten bi kaç gün sonra regl oluyorum ve o da düğün ya da balayına denk gelecek,şaşırdım kaldım valla naapsam acaba?:1no2:
kızlar bende birşey öğrenmek istiyorum ama konuyu nereye açmalıyım bilemedim ddoğum kontrol hapı bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız ama pco olmayan arkadaşlarım cevap verirse daha sevindirici olur o özel bi durum çünkü..
bende neden artırıyor?yaaa geçen tvde izledim azaltması sorun değilmiş öle dedi valla doktor.nese bende 10gün fln oldum yani akıntılar fln peki neden?d.k hapının etkileri herkeste farklıdır doğru çünkü ablam kullandı hiç bir problem yaşamadı bıraktığındada hamile kaldı sorun yok yani ama eltisi kullanmış bıraktığı gibi hemen hamile kalmamış biraz daha sonra hamile kaldı..ben hiç hamile kalmadım ama d.k hapı kullanıyorum kist fln diyosunuz korkutuyosunuz beni açıkcası ama halam öle bişiyin olmadığını her kadının en azından 2 sene kullanması gerektiğini söyledi.ki ben evlendiğim gibi hamile kalmak istemeynlerdenim sordum soruşturdum d.k hapı dediler kii şimdilik sorunum yok gibi (adet dönemimim uzaması dışında) inşallah da sorun olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?