Aynı şekilde işte bnm de eşimden 6 aydır uzagiz gelmesine 20 gün var sen adet olmak istediğin Tune kadar devamli bırakmadan kullan hapı zararı yok bnde öyle kullanıyorumEşim ile uzaktayız şuanda fakat beni görmeye gelecek 15 gün kaldı adetime denk gelecek bu sebeple erken adet olmak istiyorum yada geciktirmek istiyorum 2 gün dogum kontrol hapı kullanıp bırakıp adet olsammı yoksa dogum kontrol hapına başlayıp adetimi geciktirebilirmiyim ?
Birisi hapı kullanırkende olabilecegini söylemiş ama zannetmiyorum daha 15 gün var adetime eşim gittikten sonra bırakırım 2 yada 3 gün sonra olurum diye düşünüyorum şuandaEyer adet olmak istemiyorsan bu hapı adet olmak istediğin gün kadar bırakma bıraktığın andan iki gün sonra adet olacaksın ben su An olmamak için kullanıyorum 5 yıllık evliyim hemşire böyle dedi doktorumada sordum korkma
Anladım canım teşekkürlerAynı şekilde işte bnm de eşimden 6 aydır uzagiz gelmesine 20 gün var sen adet olmak istediğin Tune kadar devamli bırakmadan kullan hapı zararı yok bnde öyle kullanıyorum
Anladım canım teşekkürler beni aydınlattıgınız içinEvet geciktirebilirsin.ben tatillere denk geldigimde geciktiriyorum.doktorum onermisti tabi ki
Normal günde başlana biliyormu adette başlanıyor diye biliyorum ?Aynı şekilde işte bnm de eşimden 6 aydır uzagiz gelmesine 20 gün var sen adet olmak istediğin Tune kadar devamli bırakmadan kullan hapı zararı yok bnde öyle kullanıyorum
Normal zamanda başlanabiliyormu adetliyken başlanıyor diye biliyorum bir şey farkedermiEvet geciktirebilirsin.ben tatillere denk geldigimde geciktiriyorum.doktorum onermisti tabi ki
Normal zamanda baslayabilirsin.yazz kullaniyordum ben zaten yillardir.simdide geciktirmem gerektiginde basliyorum.kutu bitene kadar kullaniyorum ilac bittiginde adette geliyor zatenNormal zamanda başlanabiliyormu adetliyken başlanıyor diye biliyorum bir şey farkedermi
Anladım canım teşekkürlerNormal zamanda baslayabilirsin.yazz kullaniyordum ben zaten yillardir.simdide geciktirmem gerektiginde basliyorum.kutu bitene kadar kullaniyorum ilac bittiginde adette geliyor zaten
Sonra rutinin adet oldugun gune donuyor.
Geciktirici kullanmani tavsiye etmem cok fazla horman icerikli ve bas agrisi ile muthis bir sinir yapiyor
Jinekologumun tavsiyesi ile ne zaman gerekse d.k hapi kullanirim
Yok kuzu bişe olmuyor bnde adetim bitti başlamıştım zaten bişe olmaz dedi hemşireNormal zamanda başlanabiliyormu adetliyken başlanıyor diye biliyorum bir şey farkedermi
Hım anladım canım zaten daha 15 gün varYok kuzu bişe olmuyor bnde adetim bitti başlamıştım zaten bişe olmaz dedi hemşire
Amin canım sizide kavuştursun .Allah kavuşturun inşallah sağ salim benimde 20 günüm kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?