- 13 Aralık 2017
- 1.001
- 371
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet biliyorum hamile kalmamak için ve kist tedavisinde kullanılıyor daha öncede kist tedavisi gördüm kullandım biliyorum.
Adet im bazı ay 5 gün bazı ay 8 yada 9 gün sürüyor uzun sürerse ne yapacagım o yüzden bu yola başvurmak istiyorumDoğum kontrol hapını adet gecikmesi varsa nezaman olacağı belli değilse ozamsn dr kafasına göre şimdi başla diyebilir.
Ancak adet tarihiniz belli ise olmayı beklemeniz gerekiyo .
Birlikte olmak için kafanıza göre adet döngünüzü değiştirmeyin
Kafanıza göre ilaç kullanmayın aile hekiminize danışın en sağlıklı yolu o söylerEşim ile uzaktayız şuanda fakat beni görmeye gelecek 15 gün kaldı adetime denk gelecek bu sebeple erken adet olmak istiyorum yada geciktirmek istiyorum 2 gün dogum kontrol hapı kullanıp bırakıp adet olsammı yoksa dogum kontrol hapına başlayıp adetimi geciktirebilirmiyim ?
Adet im bazı ay 5 gün bazı ay 8 yada 9 gün sürüyor uzun sürerse ne yapacagım o yüzden bu yola başvurmak istiyorum
Haklısınız fakat sabit bir saglık ocagı doktorum yok 7 aydır saglık ocagına gitmiyorum gitsemde sürekli şehir degişikligi sebebiyleKafanıza göre ilaç kullanmayın aile hekiminize danışın en sağlıklı yolu o söyler
tşkrler tavsiye için.Hiç denemedim ama burda ilacın bırakılmaması tavsiyesi veriliyordu.
Fazlasını bilemiyorum.
Evet olabilir dogum kontrol hapıda kullanılıyorAdet otelemek için ilaçlar mevcut. Hacca, umreye giden bayanlar kullanıyor. Eczaneye danisip alabilirsiniz
Doğum kontrol hapının garantisi yok ama. Bazen erken adete de sebep olabiliyorlar.Evet olabilir dogum kontrol hapıda kullanılıyor
Haklısın canım birşey diyemiyorum hormon testlerini yaptır yaptırmadıysanKaç gün sürdüğü değil kaç günde adet olduğunuz önemli.
Eskiden yılda 1 iyi ihtimalle 2 kez regli olurdum.
Enaz 40 gün sürerdi 5 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum ayın yarısı regliyim evliyimde ama yapıcak bişey yok
daha önce 1 kutu Kullandım bittikten 3 gün sonra adet oluyorum ama erken olunurmu bilmiyorum annemde kullanıyor oda günü fününe oluyor 3 yıldır kullanıyorDoğum kontrol hapının garantisi yok ama. Bazen erken adete de sebep olabiliyorlar.
Olmazsa arayacagım napalımBen bir kaç sene önce tatile gideceğim için geciktirmek amaçlı kullandım. İlaç ismi veremem tabi..
Bulunduğunuz yerde ki aile hekimine gidip söyleyin..