- 21 Haziran 2016
- 226
- 73
- 36
Vücut alışana kadar yan etkidir oBenim adetim 13 gün gecikti.. Doğum kontrol hapını ilk defa bu ay kullanmıştım, 7 günlük arada adet değil ama kahverengi lekelenme oldu sildikçe gelen başka adet felan olmadım onu adet sayabilir miyim yani?
2 defa kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı .. İlk ay kullandığım için yan etki olabilir mi?
Canım ilk zamanlar halsizlik yapıyor. kutuyu yarım bıraktığın için tekrar regl olacaksın korkma sakın.adetin ilk günüyle bir ilaca başladım. adetim bi tuhaf geldi. kanama desem kanama değil lekelenme gibi. ilaçtandır dedim üstünde durmadım tam adetin bitme süresi geldi bu sefer ciddi ciddi kanama başladı. 3 hafta oldu hala kanama devam ediyor. baktım kanamadan gidicem 2 gün önce ilacı bıraktım. ciddi şekilde kansızlık yaşadığımı hissediyorum. betim benzim attı. sürekli uykum geliyor. halim yok vs. ilacı mecburen yarıda bıraktım inşallah bide ondan sıkıntı olmaz.
Aksine bugün bitti kanama azalarak. bakalım yine adet zamanı gelince adet olacak mıyım merak ediyorum. dahası ruhsal olarak da felaket haldeyim. ağlayasım falan geliyo durduk yereCanım ilk zamanlar halsizlik yapıyor. kutuyu yarım bıraktığın için tekrar regl olacaksın korkma sakın.
Bende ilacımı değiştirdim qlairista ya başladım daha doğalmış diye.saçlarımda yağlanma kepeklenme ve değişik bir koku oluştu hep kirliymiş gibiböle bir sorun yaşayan varmı ya
Zaten korunma amaçlı olsa asla kullanmam. Bende çikolata kisti var onu baskılamak amaçlı kullanıyorum. senin sağlık sorunun yoksa bencede hiç bulaşma.Aksine bugün bitti kanama azalarak. bakalım yine adet zamanı gelince adet olacak mıyım merak ediyorum. dahası ruhsal olarak da felaket haldeyim. ağlayasım falan geliyo durduk yerebüyük konuşmayım ama bi daha kullanmam sanırım
Sendeki etkisini ilk defa duydum. Ama olabilir yani her vücut değişik tepki veriyor
valla en güzeli erkek korunsun. kadının kullandığı her yöntem tamamen eziyet.
çok geçmiş olsun işte büyük konuşmamak lazım inşallah kullanmak zorunda kalmam bende.Zaten korunma amaçlı olsa asla kullanmam. Bende çikolata kisti var onu baskılamak amaçlı kullanıyorum. senin sağlık sorunun yoksa bencede hiç bulaşma.
Benim de olmustu kanama 3.kutunun bitimen 3 kala baska siddetti agriya 20 gün sürdu ilacın yan etkisiymis kanamanin kesilmesi icin ilacta vermedi doktor kendi kendine geccek dedi kesildi ama regli gunum geldiginde olmadm ama tekrardanadetin ilk günüyle bir ilaca başladım. adetim bi tuhaf geldi. kanama desem kanama değil lekelenme gibi. ilaçtandır dedim üstünde durmadım tam adetin bitme süresi geldi bu sefer ciddi ciddi kanama başladı. 3 hafta oldu hala kanama devam ediyor. baktım kanamadan gidicem 2 gün önce ilacı bıraktım. ciddi şekilde kansızlık yaşadığımı hissediyorum. betim benzim attı. sürekli uykum geliyor. halim yok vs. ilacı mecburen yarıda bıraktım inşallah bide ondan sıkıntı olmaz.
Sen yine garanti adetin 3. Gunu git bende oyle yapmistim idrara sikisip muayene ettiler ultrasyonla karindan .senin dugun d en 1. 1 bucuk ay once icmen gerek baslaman gerek yani ..bu arada bende tekrar basliycam hapa yasmin iciyordum. Simdiki doktruma bana en iyi ilaci yazin dedim .yasminden iyisi yok dedi. Bende 3 yil ictim dedi . bende yasminle devam edicem .
Tam zaten adetin. 3. Gunu icilmeye baslaniyor tam 3. Gunuhım anladım bn çok kullanmıcam düğünden sonra 3 ay kadar kullanmak istyrm sonrası için farklı korunma düşünyrz bakalım. adetim yaklaşıyo şimdiden gideyim o zaman ilacıda alırım tarihi sorarım ona göre içmeye başlarım bende o zaman
Evet canim ilk 1 2 ay filan yogun geliyor sonra 3 gune 4 gune dusuryor. Yasmin icmistim 2 yilKizlar ya bu dogum kontarol hapi adet kanamasini azaltiyor mu bilgisi olan var mi
Esin hemen prezarvatife yanasir mi sence.ilk donem.kızlar bende doktora dün gittim düğünüme 24 gün var ve adetim biteli yaklaşık 7-8 gün oldu diğer adetim düğüne denk geliyor. adetin ilk günü başlaman gerekiyor dedi.e diğer adetimde düğünden önceye geliyor hatta düünmde hasta olma ihtimalim var.en fazla 1 hafta doğm kontrol hapı içip evli olacağım etkisi olur mu? korur mu yaa? iğneye hayır önermiyorum dedi. adet geciktirici söktürücü kullanım dedm hayır düzenin bozar kullanma dedi. ama bi çözüm sunmadı beyfendi sinir oldm. tek çare prezarvtif mi?
drosetil diye br ilaç yazdı dün ama almadım dahaEsin hemen prezarvatife yanasir mi sence.ilk donem.
Bizim bi akraba adeti dugune denk geliyor diye 1 kerelik aylik igne attirmisti.prezarvetifle riske sokmak istemedi.daha sonra hap kullandi.peki hap ismi verdimi.