- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 31
kızlar bende doktora dün gittim düğünüme 24 gün var ve adetim biteli yaklaşık 7-8 gün oldu diğer adetim düğüne denk geliyor. adetin ilk günü başlaman gerekiyor dedi.e diğer adetimde düğünden önceye geliyor hatta düünmde hasta olma ihtimalim var.en fazla 1 hafta doğm kontrol hapı içip evli olacağım etkisi olur mu? korur mu yaa? iğneye hayır önermiyorum dedi. adet geciktirici söktürücü kullanım dedm hayır düzenin bozar kullanma dedi. ama bi çözüm sunmadı beyfendi sinir oldm. tek çare prezarvtif mi?
kızlar bende doktora dün gittim düğünüme 24 gün var ve adetim biteli yaklaşık 7-8 gün oldu diğer adetim düğüne denk geliyor. adetin ilk günü başlaman gerekiyor dedi.e diğer adetimde düğünden önceye geliyor hatta düünmde hasta olma ihtimalim var.en fazla 1 hafta doğm kontrol hapı içip evli olacağım etkisi olur mu? korur mu yaa? iğneye hayır önermiyorum dedi. adet geciktirici söktürücü kullanım dedm hayır düzenin bozar kullanma dedi. ama bi çözüm sunmadı beyfendi sinir oldm. tek çare prezarvtif mi?
canım bende doktora gidicemde düğüne 60 gün var adetim düğün 8 9 gün kala bitiyor ama stresten gecikebilir diye düşünüyorm. adetli gitmeye gerek yok mu kan testi ultrason vs yapıyolar mı. hangi bölüme gittiğini öğrenebilir miyim kadın doğum aile planlaması mı ?
Cevap verecek kimse yok mu yaArkdaslr yasmin kullaniyrum diyet yapiyrm tarcin zencefil ve tarcinli yogurt yiyorum. D kontrol hapinin etkisini azaltirmi
banada microgynon verdi adetin 1. günü başlıcamkızlar bana doktor drosetil gibi bir ilaç yazdı ama çoğunlkla yasmiz yazz gibi hapları gördüm. bunu kullanan var mı?
hemen korumaya başlıyor ilk günden itibaren. bende pazar başladım adetin ilk günü düğüne 20 gün var işte ilk günden koruyomuşş. benm 21+7kızlar bu doğum kontrol hapları kullanmaya başladıktan ne kadar sonra koruyuculuğu başlıyor bilen var mı?
bir de yaz 24+4 kullanıp cinsel isteksizliği olan var mıı?
ayy iyi süperhemen korumaya başlıyor ilk günden itibaren. bende pazar başladım adetin ilk günü düğüne 20 gün var işte ilk günden koruyomuşş. benm 21+7
aynen canım benm stresten adetim gecikti çok korktum düğüne kadar olmazda kullanamazsam falan die ama öyle olmadı Allahtan.. düğüne kaçgün kaldı :) benm 20ayy iyi süper
aynen canım benm stresten adetim gecikti çok korktum düğüne kadar olmazda kullanamazsam falan die ama öyle olmadı Allahtan.. düğüne kaçgün kaldı :) benm 20
kuzum ben evleneli 24 gün oldu bile. benden sana tavsiye cidden her anın tadını çıkar ben hiçbir şey anlamadm nasıl geçti nasıl oldu bitti. düğünmden bile bi şey anlamadm. diyenlere inanmazdım ama su gibi geçiyor zamn
Ben basladim kanamam durmadi hic hapin bitmesine 4 tane kala bıraktım reginon kullandim. 21 mayista dugunum var. 16 nisandan beri adetim kesilmediEvlenecek olan arkadaşlar.Hapa evlenmeden 1 ay öncesi başlamanız yeterli olacaktır.Aslında haplar içilmeye başladığı ilk günden korumaya başlar deniliyor ama siz yinede 1nci kutu bittikten sonra 2.ci kutuda kendinizi daha güvenli ve rahat hissedersiniz
Migreni tetikleme konusunda bi bilgim yok.Doktorunuza sorun derim.
Yan etkilerine gelince : göğüsde şişkinlik,bulantı olağan durumlardır.Bende yan etkileri 2nci kutudan sonra tamamen geçti.Ayrıca iştah açıyor diye kendinizi psikolojik olarak şartlandırmayın.Unutmayın yemezseniz kilo almazsınız.
Bu arada doktorlar bir kaç test yaptıktan sonra sizin için en uygun doğum kontrol hapını yazıyor.O yüzden mutlaka kullanmadan önce doktora gidin derim ben.Böylece aklınızda olan diğer sorularıda rahatlıkla sorabilirsiniz