Aile Planlaması Doğum Kontrol Hapı(genel) Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ben yasmin kullanıyorum adet miktarımı çok azalttı diğer hapları kullananlar sizde böyle bişeyle karşılaştınız mı acaba
benmde öyle oldu miranovada sadece 2,gün çok gelio diğer 2 gün çok az gelio olsun böle daha iyi bence :))

ya kızlar ben uzun zamandır yasmin kullanıyorum şimdi ginera adında başka hapı kullanıcam ama ona nezaman başlicam şu an 7günlük aradayım yasmine devam eder gibimi başlicam yoksa ilk hap kullanmya başlar gibi adetin 1nci günümü?

bende yasmin kullanmaya başladım reglin 1. günü 11 gün oldu ve reglim hala devam edior 11 gündür sıkıldım artık ayrıca ben 4 sene önce sanırım gineraydı kullanmaya başlamıştım ve aynı sorunu yaşamıştım sürekli kanama halindeydimve bıraktım. acaba düzene girermi yeni başladığım için olabilirmi sizce devam etmelimiyim bi bilgisi olan yada bu sorunu yaşayan varmı. yanlız böle gitmez 11 gündür hiç aralıksız devam edio ya. yada hap bana yaramıormu bi bilgisi olan...

:Saruboceq: ya arkadaşlar dün siteye üye oldum ama henüz kullanamıyorum msj larım nereye gidiyo bilmiyorum tekrar sorayım size yasmin kullanıyorum ama değiştirip gineraya geçicem şimdi 7 günlük aradayım cuma başlicam hapa şimdi cuma yasmin yerine ginerayamı başlicam?CADIARZU benneyaptımki

benimde kilo problemim başlladı kızlar yasmin kilo yaptı 5ay oldu kullanalı doktoruma da gidecem zayıflatan bir doğum kontrol ilacı biliyormusunuz acil yazarsanız sevinirim

merhaba arkadaslar ben bı suredır belara ısımlı hapı kullanıyorum duzensızlık ıcın ama cok fazla bulantı yapıyor,eger kullanan baska arkadas varsa bunun sureklımı oldugunu yada ortalama ne kadar surduğunu soylerse cok sevınırım

kızlar bir doğum kontrol hapından bir diğerine geçerken bir aylık bir sürede korunma kalkıyor.ek korunma gerek.bende kistlerimin erimesi için miranovadan desolette geçtim doktor kontrolünde.doktorunuza sormadan almayın bunları hormon sonuçta ne olursa olsun yumurtalıklarınızda kalıcı hasar oluşmasın.bide hiçbi dk hapı zayıflatmaz kiloda aldırmaz sadece iştah yapar yemek weya yememek sizin elinizde şekerlerim sengözlerimebaksanab

bi hap var p ile başlıyo adını unuttum şimdi bunu ilişkiye girmeden ne kadar önce almalıyız artı günde kaç tanee acil cvp lütfenn

gynelle adlı ilacı tedaavi amaçlı 8 aydır kullanıyorum .doğum kontrol hapı kullanmak mantar enfeksiyomu tetikileledi.ilacı içtiğimde son zamanlarda adetimde çok azalma oluyordu.
3 şubat salı bıraktım bugün 10 şubat salı hala adet görmedim. üstelik 4-5 gündür sağ kasıktan ayağıma inen bir ara var :KK43:

kızlar ben ginera diya bi hapa başladım bugun 10. gün 21 günde bitiyo ne zaman adet olunuyo ilaç bittikten kaç gün sonra bende adet düzensizliği var ilk kez kullanıyoprum ginerayı

ya ben bişey sorucam doktor bana hormonlarım yüksek diye diane 35 verdi doğm kontrol hapı bide aldaction.. diane 35 kulanıpta şişmanlayan varmııı:KK43: çok korkuyorum kilom şuan 53 zayıfımmm hep bu halde kalmak ıstıyorum kilo alırsam piskolojim bozulur :KK43::KK43::KK43:

kızlar ben ginera diya bi hapa başladım bugun 10. gün 21 günde bitiyo ne zaman adet olunuyo ilaç bittikten kaç gün sonra bende adet düzensizliği var ilk kez kullanıyoprum ginerayı

canım hap bittikten sonra 4 gün içinde oluyosun bende ginera kullanıyorum benim mesela pazartesi son hapımı içiyorum ya perşenbe ya cuma çoğu cuma günü sabahtan hastalanıyorum ve 7 gün sonra yani sekizinci gün içmeye başlıyosun yardımcı olmuşumdur umarım:1rolleyes:

ya ben bişey sorucam doktor bana hormonlarım yüksek diye diane 35 verdi doğm kontrol hapı bide aldaction.. diane 35 kulanıpta şişmanlayan varmııı:KK43: çok korkuyorum kilom şuan 53 zayıfımmm hep bu halde kalmak ıstıyorum kilo alırsam piskolojim bozulur :KK43::KK43::KK43:

canım ben 3 yıldır hap kullanıyorum yanlız ilk aylarda bünye alışana kadar iştah açıyo ben gineraya 4 ay oldu başlayalı daha önce başka hap kullanıyodum ginerayı bana eczacı bir arkadaşım önerdi ilk aylarda vücüt ödem yaptığı için 2 kilo kadar fazla çıkıyosun vücüt alışınca oda gidiyor zaten hala kilom aynı ama diyet yapıyorum çokta rahat kilo veriyorum için rahat olsun bence hem sen tedavi amaçla kullancaksın allah şifa versin canım

canım hap bittikten sonra 4 gün içinde oluyosun bende ginera kullanıyorum benim mesela pazartesi son hapımı içiyorum ya perşenbe ya cuma çoğu cuma günü sabahtan hastalanıyorum ve 7 gün sonra yani sekizinci gün içmeye başlıyosun yardımcı olmuşumdur umarım:1rolleyes:

çok teşekkür edrim canım allah razı olsun

canım ben 3 yıldır hap kullanıyorum yanlız ilk aylarda bünye alışana kadar iştah açıyo ben gineraya 4 ay oldu başlayalı daha önce başka hap kullanıyodum ginerayı bana eczacı bir arkadaşım önerdi ilk aylarda vücüt ödem yaptığı için 2 kilo kadar fazla çıkıyosun vücüt alışınca oda gidiyor zaten hala kilom aynı ama diyet yapıyorum çokta rahat kilo veriyorum için rahat olsun bence hem sen tedavi amaçla kullancaksın allah şifa versin canım

teşekkürler kaydirigubbakcemile2

umarım kiilo almam bende senağlama

ben pcos hastasıyım ve bu yuzden dıane 35 kullanıyorum doktor kontrolunde.pcos hastaları hastalıgı yuzunden kılo alırlar aa ne kdr kılo verısenız o kdr kıstınız azalır sureklı dıyet yapmak zorundasınızdır.ben 3senedır kullanıyorum bır alıyoorumb ır verıyorum ama sunu soylıyım hastalıktanmıdır bılmıyorum ama yedıklerımı dıkkat etmeyınce kılo alıyorum

a.s.bende 2 gündür microgynon kullanıyorum 2 gündürde başağrısı kulaklarımda uğuldama ve sersemlik oluyor daha önce yasmin kullanmıştım aşırı bulantı yaptığı için bırakmak zorunda kalmıştım bu yan etkiler normalmi acaba başka önerebileceğiniz hap varmı teşekkürler:a015:

ben pcos hastasıyım ve bu yuzden dıane 35 kullanıyorum doktor kontrolunde.pcos hastaları hastalıgı yuzunden kılo alırlar aa ne kdr kılo verısenız o kdr kıstınız azalır sureklı dıyet yapmak zorundasınızdır.ben 3senedır kullanıyorum bır alıyoorumb ır verıyorum ama sunu soylıyım hastalıktanmıdır bılmıyorum ama yedıklerımı dıkkat etmeyınce kılo alıyorum

bende pko nedeniyle 1 yıl diane 35 kullandım, artık ilaca gerek olmadan periyodum devam ediyor, bunda 23 kilo vermemin de etkisi büyük. ama ultrasona girdiğimde kistler yine vardı, kiminde tedavi bittiğinde kistler kalabiliyormuş, kiminde gidiyormuş

4 yıllık evliyim ve bugüne kadar Yasmin kullandım ve hiçbir yan etkisini görmedim.
Hatta yararı oldu adet sancılarım biraz azaldı,adetim düzene girdi ve eskiye göre daha az kanamam olmaya başladı.
Ayrıca hiç kiloda almadım kilo aldıran haplar var ama Yasmin kilo falan aldırmadı.
Benim merak ettiğim doğum kontrol haplarını bıraktıktan ne kadar süre içinde hamile kalınıyor.
2-3 ay içinde diyende var 5-6 ay diyende 1 sene diyende yani biraz kafam karıştı.
Artık hapı bıraktım ve eşimle bebek sahibi olmayı artık düşünmeye başladık.
Acaba diyorum ne kadar zaman sonra hamile kalırım??

Son düzenleme:
X