Canım korunma etkisi daha yüksek olan prezervatifler var.. Bir de erkeklerin çoğu boşalma esnasında takıyor.. O zaman bir anlamı kalmıyor..canım esım prezervatıfle korunuyordu 2 kez hamıle kaldım yanı artık guvenemıyorum prezervatıve
Hamile olabilir misin? Ne zaman bıraktın hapı?arkadaşlar ben 5 ay yazz 28 tablet kullandım ve bu ay bıraktım. adetim 2 gündür geçiyor. adet düzensizliği yapar mı. yumurtalık ve kasıklarımda da çok ağrı var
hapı 1 aydır biraktım. 2 gün önce yani adet günümde kan testi yaptırdım negatifti ama bilmiyorum kiHamile olabilir misin? Ne zaman bıraktın hapı?
Hapı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kalan arkadaşlarm var. Kan testi yaptıysan değilsin o zmn canım.. Ama daha 2 gün geçmiş. Normale döner . Vücudun alışma süresi var.hapı 1 aydır biraktım. 2 gün önce yani adet günümde kan testi yaptırdım negatifti ama bilmiyorum ki
kan testi de bebek 3 haftalık olduktan sonra sonuç veriyormuş. ondan ötürü hamile olabilirim diye düşünüyorum. umarımda öyledirHapı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kalan arkadaşlarm var. Kan testi yaptıysan değilsin o zmn canım.. Ama daha 2 gün geçmiş. Normale döner . Vücudun alışma süresi var.
Öyle mi? Ben de ilk kasıklarım ağrıyor falan diyince hamile olduğunu düşündüm. Ama canım ben de kan testinde sonuç bir haftalıkken bile çıkar diye biliyorum.. Ama dediğin gibi de olabilir kuzum ben yanlış biliyorumdur.. Sonuçta hiç hamile olmadımm.. İnşallah hamilesindir.. Bebiş gelirkan testi de bebek 3 haftalık olduktan sonra sonuç veriyormuş. ondan ötürü hamile olabilirim diye düşünüyorum. umarımda öyledir
inşallah inşallah :)Öyle mi? Ben de ilk kasıklarım ağrıyor falan diyince hamile olduğunu düşündüm. Ama canım ben de kan testinde sonuç bir haftalıkken bile çıkar diye biliyorum.. Ama dediğin gibi de olabilir kuzum ben yanlış biliyorumdur.. Sonuçta hiç hamile olmadımm.. İnşallah hamilesindir.. Bebiş gelir
slm cnm benim de başıma geldi doktora gittim hapın yan etkisiymiş. ben bıraktım bebek istiyorum artıkMerhabalar bana acil yardım edecek olan varmi 7 aydır yasmin kullanıyorum.kutu bittikten sonra 3. Gün adet oluyordum her seferinde ama geçen ay kutu bitti o akşam adet oldum üstelik adet değilde leke leke şeklinde ve 2 gün sürdü. Bu ayda daha kutumun bitmesine 2 gün var yani 2 hap kaldı ama benim kahverengi lekem geldi sebebi nedir neden böyle oluyor hiçbbaşına gelen varmi ((((
Arkadaşımın da aynı şey başına gelmiş oda öyle dedi bi daha ki aya olursa doktora gidicem artık. Peki bişi sorucam şimdi benim hapimin bitmesine 2 gün vardi ya ama lekem geldi şu an hala lekelenme tarzında devam ediyor hapa devam edicem 7 gün ara verip tekrar diğer hapa mi baslicam normal gibislm cnm benim de başıma geldi doktora gittim hapın yan etkisiymiş. ben bıraktım bebek istiyorum artık
aynen normal bir şekilde devam et. arada unutursan da lekelenme yapar unutmamaya çalışArkadaşımın da aynı şey başına gelmiş oda öyle dedi bi daha ki aya olursa doktora gidicem artık. Peki bişi sorucam şimdi benim hapimin bitmesine 2 gün vardi ya ama lekem geldi şu an hala lekelenme tarzında devam ediyor hapa devam edicem 7 gün ara verip tekrar diğer hapa mi baslicam normal gibi
aynen normal bir şekilde devam et. arada unutursan da lekelenme yapar unutmamaya çalış
rica ederim cnmAyy evet geçen ayda üst üste unuttum sonunda bu ayda sonda unuttum belki ondandir .saol canım çok teşekkürler
Bende de ikinci kez oluyo gecen ay dr gittim bişey yok dedi tekrar oldu 10 gün kala bugün ne yapmalıyım. Uzun süreli kullanımda ilaca ara verme ya da marka değiştirme gibi şeyler okudum ama bilemiyorum?Bende de olmuştu bir kere üç dört kahverengi lekenmeler.. Bende senin gibi korkmuştm. Araştırdım arkadaşlarıma falan sordum hemen normal olduğunu söylediler.. Sonra bir daha olmadı..
Ama sen yine de içininin rahat etmesini istiyorsan doktora git canım..