Aile Planlaması Doğum Kontrol Hapı(genel) Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
canım esım prezervatıfle korunuyordu 2 kez hamıle kaldım yanı artık guvenemıyorum prezervatıve
Canım korunma etkisi daha yüksek olan prezervatifler var.. Bir de erkeklerin çoğu boşalma esnasında takıyor.. O zaman bir anlamı kalmıyor..

arkadaşlar ben 5 ay yazz 28 tablet kullandım ve bu ay bıraktım. adetim 2 gündür geçiyor. adet düzensizliği yapar mı. yumurtalık ve kasıklarımda da çok ağrı var

hapı 1 aydır biraktım. 2 gün önce yani adet günümde kan testi yaptırdım negatifti ama bilmiyorum ki
Hapı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kalan arkadaşlarm var. Kan testi yaptıysan değilsin o zmn canım.. Ama daha 2 gün geçmiş. Normale döner . Vücudun alışma süresi var.

Hapı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kalan arkadaşlarm var. Kan testi yaptıysan değilsin o zmn canım.. Ama daha 2 gün geçmiş. Normale döner . Vücudun alışma süresi var.
kan testi de bebek 3 haftalık olduktan sonra sonuç veriyormuş. ondan ötürü hamile olabilirim diye düşünüyorum. umarımda öyledir

kan testi de bebek 3 haftalık olduktan sonra sonuç veriyormuş. ondan ötürü hamile olabilirim diye düşünüyorum. umarımda öyledir
Öyle mi? Ben de ilk kasıklarım ağrıyor falan diyince hamile olduğunu düşündüm. Ama canım ben de kan testinde sonuç bir haftalıkken bile çıkar diye biliyorum.. Ama dediğin gibi de olabilir kuzum ben yanlış biliyorumdur.. Sonuçta hiç hamile olmadımm.. İnşallah hamilesindir.. Bebiş gelir

inşallah inşallah :)

Merhabalar bana acil yardım edecek olan varmi 7 aydır yasmin kullanıyorum.kutu bittikten sonra 3. Gün adet oluyordum her seferinde ama geçen ay kutu bitti o akşam adet oldum üstelik adet değilde leke leke şeklinde ve 2 gün sürdü. Bu ayda daha kutumun bitmesine 2 gün var yani 2 hap kaldı ama benim kahverengi lekem geldi sebebi nedir neden böyle oluyor hiçbbaşına gelen varmi ((((

slm cnm benim de başıma geldi doktora gittim hapın yan etkisiymiş. ben bıraktım bebek istiyorum artık

slm cnm benim de başıma geldi doktora gittim hapın yan etkisiymiş. ben bıraktım bebek istiyorum artık
Arkadaşımın da aynı şey başına gelmiş oda öyle dedi bi daha ki aya olursa doktora gidicem artık. Peki bişi sorucam şimdi benim hapimin bitmesine 2 gün vardi ya ama lekem geldi şu an hala lekelenme tarzında devam ediyor hapa devam edicem 7 gün ara verip tekrar diğer hapa mi baslicam normal gibi

aynen normal bir şekilde devam et. arada unutursan da lekelenme yapar unutmamaya çalış

Mrb arkadaslar bir hafta once yasmin kullanmaya basladim ama cok bas agrisi yapiyo bu gecici bir durum mu yani zamanla vucut alisir mi yoksa hemen birakicam boyle bi durum yasayan varsa cvplarsa cok sevinirim

selam kızlar, aranızda qlarista kullanıp şikayeti olan var mı? hem pko hem de korunma yöntemi olarak kullanmaya başlayacağım da.

Arkadaşlar benimde bi sorum olacak. Adetimin 6. Günü bir tane doğum kontrol habı aldım. Sonra birdaha almadım. 6 gün sonra kanamam oldu, bu normalmi. Birde yumurtlama günümü bu adet tarihine göremi hesaplayacağım..

10 aydır myralon kullanılanıyorum hapın bitmesine 10 gün var ara kanamam oldu gecen ayda aynı sey oldu doktora gittim test yaptı muayene etti bişey yok dedi nedeni ne olabilir?

Bende de ikinci kez oluyo gecen ay dr gittim bişey yok dedi tekrar oldu 10 gün kala bugün ne yapmalıyım. Uzun süreli kullanımda ilaca ara verme ya da marka değiştirme gibi şeyler okudum ama bilemiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…