- 22 Temmuz 2010
- 2.985
- 104
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR YAZZ KULLANIYORUM BENDE BİR SÜRÜ YAN ETKİSİ OLDU PSİKOLOJİMİ ÇOK BOZDU PARANOYAK OLDUM RESMEN HERKES BATIYOR BANA KİMSEYİ İSTEMİYORUM SÜREKLİ AĞLIYORUM
10 GÜNDÜR KULLANIYORUM İLACI SORUM ŞU ZAMANLA BU YAN ETKİLER GEÇER Mİ
Herkese yan etkisi farkliymis bu ilaclarin ama korunmak iliskide iki taraf icin de en iyisi. Bende tedavi icin visanne kullaniyorum surekli olarak acaba adet gormedigim halde hamile kalirmiyimarkadaşlar bende doğum kontrol hapı kullanmaya başlamak istiyorum. benim sorunum çok başka aslında ama internetteki araştırmalarıma göre bu haplar kuruluk yapıyormuş. herkes kuruluktan yakınmış bu haplardan dolayı ama normalde benimde aşırı ıslanma problemim var maalesef bunun için doktora gittim ama doktorun yanındaki yardımcı-hemşirelerden dolayı pek rahat soru sorup cevap alamıyorsunuz maalesef devlet hastanelerinde. herhangi bir problemim olmadığını söyledi muayenede. bide normal olduğunu söyledi ıslanmanın ama tabi benimki çok çok fazla oluyor ve bunun ilişkide problem olduğunu anlatamadım tabiki. bu durum içinde herkes doğum kontrol hapının bu aşırı ıslanmayı önlediğini yazmış. böyle bir durum yaşayan varmı? aşırı ıslanma yaşayıp haptan sonra düzelme olan ?
Merhabalar bende yeni evlendim evlenmeden 10 gün önce doktora gittim kistler olduğunu söyledi ve adet düzensizliğim vardı,doktor adet söktürücü ve yasmin verdi, adet söktürücüyü kullandım üç gün sonra adet oldum ve adetimin 3.gününde yasmin e başladım, ilk kutu bitti ve doktor bitince hastalancaksin dedi fakat benim 7gun oldu hala hastalanmadim, ikinci kutuya 7 gün ara verip başlamama lazım fakat hala hsstalanmadim bilgisi olan var mı ya da aynı durumu yaşayan evlendi 2 hafta oldu hamile olma ihtimali de çok düşük ama gene de korkuyorum..
Birde beklemeeden hemen ikinci kutuya basla. Yani doktorum soylemisti 21 gun sonra 1 hafta ara vericeksin adet olmasan bile ya da adetin bitmese bile tam 7 gun sonhnda ikinci kutiya baslaman sart demisti. Unutma sakin.Canim ilk kutudan sonra boyle ufak dengesizlikler oluyormus. Bence korkulcak bi durum yok :)
Valla iki hafta oldu evleneli korktum tesekkür ederim :)Canim ilk kutudan sonra boyle ufak dengesizlikler oluyormus. Bence korkulcak bi durum yok :)
adet olmadan herhangi bigün başlayamazsınız arkadaşlar . adetin 3. veya 4.günü içmeye başlıycaksınız . 5. günü içmenizin bir anlamı yok 21 hapı boşuna vücudunuza alımış oluyorsunuz . .Doğum kontrol hapına adet olmadan herhangi bir gün başlasakta koruyucu etki gösterir mi
Arkadaşlar bişey sorucam ya doktor bana kistim olduğu için yazz hapı verdi ama aynı zaöan da bebek tedavisi görüyorum ben diyorum ki iki üç hap almayı atlasam hamile kalma şansım olur mu ya da kistimin erimesine yine de fayda eder mi[/QUOTE
lütfen ya bebek düşünün ya da kistinizi erittikten sonra bebek düşünün . gebe kalmadan 3 ay önce doğum kontrol hapının bırakılması gerek . sağlıklı gebelik için kandan temizlenmesi gerek .