ama doktor bana 7gün ara vereceksin dedi. madem öyle neden bana bu ilacı yazıyor ya :S Çıldırıcak durumdayım telefonla görüşmeleri de sevmiyormuş doktor hanım. Bazı doktorlar gerçekten hakediyor bazı şeyleri.
Kızlar ben adetimin 5.günü yasmin e başladım başladıktan 7-8 gün sonra ilişkiye girdim sizce risk taşıyomuyum ben ilk haftayı geçtiğim için rahattım ama bugün biyerde okudum adetin ilk günü başlamadıysanız ilk hafta korumaz diyo hatta biyerde ilk ay korumaz diyor sizce hamilelik riski taşıyomuyum?
Kızlar ben adetimin 5.günü yasmin e başladım başladıktan 7-8 gün sonra ilişkiye girdim sizce risk taşıyomuyum ben ilk haftayı geçtiğim için rahattım ama bugün biyerde okudum adetin ilk günü başlamadıysanız ilk hafta korumaz diyo hatta biyerde ilk ay korumaz diyor sizce hamilelik riski taşıyomuyum?
merhaba acil cevap arkdaşlar lütfen adeti beklemedn hap alsak başlasak nasıl olur
Merhaba bende grip oldum ve antibiyotik aldım.bugün ilaç bitti daha ii gibiyim ama biraz var. Acaba etkileri mi? Kulak burun boğaz doktoruna sordum bişey olma dedi ama???merhaba herkese,
ben de pko tedavisi dolayısıyla yazz isimli dkh na başladım,bugün 18. günüm.
boğaz enfeksiyonu dolayısıyla penisilin türü bir antibiyotik başlamak zorunda kaldım birkaç gündür.
biraz önce okudum ki ,doğum kontrol hapları antibiyotikle etkileşime giriyormuş.
ne gibi bir soruna yol açar acaba?antibiyotiğin etkisini mi azaltıyor yoksa antibiyotik mi yazzın etkisini azaltıyor?
3 gündür ciddi şekilde ilaç kullanmama rağmen hala iyileşemiyorum,antibiyotiğin etkisini hiç görmedim nerdeyse,yazzdan mı kaynak-
lanıyor acaba?
Adet değil ama akıntı başladı???arkadaşlar 1 ayı geçti doğum kontrol hapına
başlayalı,yalnız bu sürede ben hiç adetten kesilmedim.
bir gün var,bir gün yok derken sürekli
adetliyim.
sinirlerim alt üst oldu,var mı böyle bir durumu yaşayan?
Canım bilgi aldın mi?grip oldum haplarım bitti ama öyle bir kırgınlık var kı anlatamam :-(Merhaba Kızlar,
Ben 25.05.2013 tarihinde evleneceğimden dolayı 1 ay öncesinden doğum kontrol hapı kullanmaya başlamam gerektiği yönünde bilgi aldım. Bunun üzerine 17.04.2013 tarihinde (reglimin ilk günü) belara doğum kontrol hapını kullanmaya başladım. Doğum kontrol hapları içinde en az yan etkiye sahip olanmış (Eczacının verdiği bilgi). Regl dönemim 5 gün kadar sürdü ancak sonrasında akıntı devam etti. 28.04.2013 tarihinde tekrar regl gördüm ve hala devam ediyor. Normalde regl bitiş tarihinden 2-3 gün sonra falan oluyordum. Daha önce hiç bu şekilde bir durumla karşılaşmamıştım. Hapın yan etkisi olabileceğini düşünüyorum ve inanılmaz bir sancı yapıyor. Benim regl dönemim zaten çok sancılı geçiyor ama bu durum kafamda soru işaretleri ortaya çıkardı. Ayrıca inanılmaz bir kırgınlık, yorgunluk, halsizlik hissediyorum. Bu şekilde bir durumla karşılan oldu mu?
Lütfen bilgi verin. Çok tedirgin oluyorum.
ben diana 35 kullanıyorum 1. kutu bitti adet oldum 2. kutudayım onunda bitmesine 4 gün kaldı ve hala damla damla koyu kahverengi şekilde kan geliyor aranızda böyle olan var mı
canım ben yasmin kullandım cildim sivilceliydi ve bunu kullanınca ne siyah nokta ne de sivilce kalmadı. çok güzeldi ama maalesef 3 ay kullanabildim. aslında doktor kontrolünde korunma amaçlı başlamıştım. ama 3 ay kullanınca tek gözümde kanamaya sebep oldu ve gözüm görmedi. neyse ki çabuk tedaviye yanıt verdi. benim bu hormonlara karşı aşırı duyarlılığım varmış. herkes de olmaz. 10000 kişide 1 kişide görülüyormuş ama sen mutlaka doktor kontrolünde başla.