- 28 Şubat 2013
- 479
- 0
sevgilimle 9 gün önce beraber olduk vajinadann 2 kere 5saniyelik sürede prezervatifsiz girdim hamile kalma şansı yüzde kaçtır. eğer doğum kontrol hapına başlarsak değişen birşeyler olabilirmi yaptığımız hata düzelebilirmi ve hangi ilacı önerirsiniz yasmin olabilirmi yardımınıza ihtiyacım var ...
sevgilimle 9 gün önce beraber olduk vajinadann 2 kere 5saniyelik sürede prezervatifsiz girdim hamile kalma şansı yüzde kaçtır. eğer doğum kontrol hapına başlarsak değişen birşeyler olabilirmi yaptığımız hata düzelebilirmi ve hangi ilacı önerirsiniz yasmin olabilirmi yardımınıza ihtiyacım var ...
arkadaşlar ben adetimin ilk günü yazz doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. 17.inci hapı içtiğimde midem bulandı ve çok afedersiniz az bişey çıkardım. 17.güne kadar da ilacı saatleri aksatmadan yani düzenli olarak kullandım. o gece eşimle birlikte olduk tam olarak ve korunmadık. aradan 12 saatten fazla bir zaman geçtikten sonra yani 20 saat fln geçmişti farkettimki istifra ettiğim için ilacı tekrar içmem gerekiyodu ve hemen ilacı tekrar içtim. akşam ikinci kez düzeni bozmıyim diye tekrar içtim. bugün 19.ilacımı içtim eşimle de bu iki gün içinde ilişkim olmadı. ilacın koruyuculuğu devam ediyormudur? lütfen yardım edin. böyle bir sorunum olduğu için buraya kaydoldum lütfen bilen biri yardım etsin kafayı yicem çünkü
bugünde ilişkinin üstünden yaklaşık 50 saat geçmesine rağmen norlevo isimli ilacı aldım iyimi yaptım kötümü bilemiyorum lütfen yardımmm(
merhaba.
ilk defa doktor tavsiyesi üzerine myralon isimli doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.
fakat sürekli öksürüyorum.ciğerlerim sökülcek gibi.9 gündür böyle.9 gündürde kanamam devam ediyor bu arada.
astım hastasıyım.bir kaç yerdede astım hastaları doğum kontrol hapı alamaz diye okudum,kafam karıştı.
içinizde astım hastası olup hap kullanan varmı.
birde benim gibi öksürük yaşayan oldumu.
Canım 2 sene kullandım,kilo almadım,benimde çok duygusal zamanlarım oldu haptan olduğunu düşünmemiştim,senın mesajından sonra arastırdım hap yapıomus sagol :),bende migren var cok sık atak geçırıodum,gunlerce yataga düştüm mıgrenden sebep sonra doktorum yasmıne den dedı.spral asla dusunmezdım ama taktırdım,cok memnunum ama hıc dogum yapmadıgım ıcın taktırırken cok sorun yaşadım acısına dayanamadıgım için narkozla taktırabıldım,dogum yapanlar rahım agzı acık oldugu ıcın acısız hemen taktırabılıyor.
6 ay yasmin kullandım, hiçbir yan etkisini görmedim. (saçma sapan şeyler için ağlama nöbetlerini saymazsak) en iyi tarafı kilo almadım.
Fakat 7. ay kullanmaya başladıktan bir iki gün sonra mide bulantısı ve baş dönmesi yaptı. bırakmak zorunda kaldım. Şimdi nasıl korunacağım onu düşünüyorum
arkadaşlar ben yaklaşık 7 aydır yazz tablet kullanıyorum.okuduğum kadarıyla bıraktıktan sonra kısırlık vb yapmıyormuş.ama uzun süre kullanınca korkuyorum.ne kadar süre içinde hormonlar normal hale geliyor ve hamile kalınıyor?tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
ben çalışmaya başlayacağım için aralık ayına kadar kullanmayı düşünüyorum yani yaklaşık 14 ay gibi olacak..ondan sonra uzun süre olmazsa ne olacak diye düşünüyorum?ne dersiniz?
bu konuly ilgili açılan başlıklarda pek bişey bulamadım ://
Doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlardan lütfen yardım rica ediyorum.Ben yaklaşık 2 sene gibi bir sürede d.k. hapıyla korundum.Yalnız bu süre zarfında eşimle sürekli il dışına falan çıktığımız için hep düzensiz kullandım.Mesela 2-3 gün unutuyorsam 3.gün 3'ü nü birlikte atıyordum.
Şimdi yaklaşık 8-9 aydır kullanmıyorum.Ama geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz.1-1.5 aydır da korunmayı tamamen bıraktık.
Ve 2-3 aydır adetim çok düzensiz.2 ay önce yumurtam çatlamamıştı vs.Bu konunun düzensiz kullanılan haplarla ilgisi olabilir mi?Yardım çünkü bebiş istiyoruz artık :S
arkadaşlar ben adetimin ilk günü yazz doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. 17.inci hapı içtiğimde midem bulandı ve çok afedersiniz az bişey çıkardım. 17.güne kadar da ilacı saatleri aksatmadan yani düzenli olarak kullandım. o gece eşimle birlikte olduk tam olarak ve korunmadık. aradan 12 saatten fazla bir zaman geçtikten sonra yani 20 saat fln geçmişti farkettimki istifra ettiğim için ilacı tekrar içmem gerekiyodu ve hemen ilacı tekrar içtim. akşam ikinci kez düzeni bozmıyim diye tekrar içtim. bugün 19.ilacımı içtim eşimle de bu iki gün içinde ilişkim olmadı. ilacın koruyuculuğu devam ediyormudur? lütfen yardım edin. böyle bir sorunum olduğu için buraya kaydoldum lütfen bilen biri yardım etsin kafayı yicem çünkü
bugünde ilişkinin üstünden yaklaşık 50 saat geçmesine rağmen norlevo isimli ilacı aldım iyimi yaptım kötümü bilemiyorum lütfen yardımmm(
arkadaşlar doğum kontrol hapına geçen ay başladım,ama arada bi gün unutmuşum,şöyle yani ptesi içmemişim,salı içmişim,ama ptesi içmediğimi çarşamba farkedip 2 tane birden aldım,hapım bitti,bugün 4. günüm ama adet olmadım,hamilemiyimdir,böyle bi durum yaşayan varmı,lütfen acil cvp,birde şimdi gebelik testi yapsam çıkarmı,:26: