- 29 Mart 2013
- 25
- 0
Ben 2 yıldır kullaniyorum ilac bittikten 3 gun sonra adet olurdum ama 6 gun oldu hala tık yok ilk defa boyle oldu icime bi kurt düstü :/
selam ays ben hic iliski yasamadıgım dönemimde 15 yaslarımda okulla ilgili bir konudan sıkıntı yapıp, saglıgımdada bir problem olmamasına ragmen 5 ay psikolojimden dolayı regl olamamıstım.O yuzden öncelıkle psıkolojık durumlarınızı göz önüne alın, hala bugünde psikolojim biraz kaysın haftalarca gecikir, kontrollerıme giderim hicbir sorunum hala yok :) yok sinir stres kafayı bi seye takmayla alakası yok dıyorsan, hamilelik riski elbette olabilir hicbir yöntem %100 korumaz, bu hapları kuralına uygun kullanan her yüz bayandan biri istatiklere göre hamile kalabılıyormus.Düzensiz kullananların istatiki sayısı daha da yuksek.sadece hap, ilişki de degıl vucudun tepeden tırnaga her hangı bır yerıyle cok alakasız zannettıgınız bır sebepten de olabılır gecıkmen.her sey olabılır.yalnız gebelik sonucunuzdan emın olmadan yenı pakete baslamayın en önemlisi testler kolay hemen yapmanızı veya yaptırmanızı önerırım kacıncı zamanında oldugunuzu bılemıycegımız ıcın kan testı ilk gunden ıtıbaren gebelıgın sonuclarda cıkabıldıgı bır test, direk olarak onu öneririm.gebelik durumunuzun olmadıgını ögrenırsenız, vucudunuzun hormon dengesınden tiroidine kadar bununla alakalı her durumu doktora gidip test ettirmenizi de öneririm ayrıca,saygılar.