- 6 Nisan 2010
- 182
- 1
- 37
kızlar yazz 24+4 kullanıyorum pembe haplar bitince 4 tane beyaz hap içilecek.ne zaman regl olunuyor ilk defa bu ay kullanmaya başladımdaa...
cnm 2 aydır kullandıgın ıcın korumaya devam edıcktır. ılk ayın olsaydı bıras rısklı derdım ama 2 kutu kullandıgın ıcın korumaya devam eder korkma
Ya arkadaşlar ben adetin 7. günü başlıyorum direk 30 günde bir olayim diye bişi olurmu..doktor 1.gün başla demişti ama bana saçma geldi 1.gün çok erken olmuyomu o zaman..
21 gun hap 3 gunde ara olunca 24.gun regl olmuyomu
kilo artışı yaptı diyenleriniz var mı beni biri bilgilendirsin lütfen
Ya arkadaşlar ben adetin 7. günü başlıyorum direk 30 günde bir olayim diye bişi olurmu..doktor 1.gün başla demişti ama bana saçma geldi 1.gün çok erken olmuyomu o zaman..
ben diane-35 i kullanıodum 10 ayda 5 kılo aldım cok fazla sellülitim oldu ama şimdi yazz dıe bı ılaca gectım onun yan etkılerı daha azmıs. kontrol hapları eet kılo yapıo vucutta su topluo yan etkısı az olan bı ılac kullan derım ben doktoruma sordum en az yan etkısı olaz yazz mış.. o yusdn basladım bu ılaca.
sadece ilk kullandığınız ay öyle oluyor ondan sonra tam 28 günde bir oluyor. ayrıca 3 gün değil 7 gün ara verilip 8. gün yeni kutuya başlanıyor yani o arada regl olduğunuz gün ilaca başlamıyorsunuz 8. gün başlıyorsunuz
kafam karıştı e ben adetimin tam 7.gününde başlıyorum hapa hatamı ediyorum şimdi:44:
bu arada diene 35 kullanıyorum bana kilo falan yapmadı göğüslerde azcık hassasiyet var o kadar..bide arasıra kasıklarda hafif sızlama..yasminde kullanmıştım onunda yan etkisini görmedim..
pko olduğum için doktor diane34 vedi berbatttı mahfetti beni diane yasmin iyiydi ama oda çok şişirdi beni
ben tatlı yememeye çalışıyorum 25 gündür hap kullanıyorum 2 kg vermişim.