cimy canım ilaca bende yeni başladım doktorum adetin ilk günü al 21 gün hiç hap bitince yedi gün ara ver sonra tekrar başla dedi
arkadaşlar ben 2 aydı hap kullanıyorum bu 3.cü ayım..
sizlere sorum hani 21 gün hap kullanıp 7 gün ara verip tekrar başlıyoruz ya..7.ci günmü ilk hapı yutuyoruz yoksa 8.ci gün mü...?
benim hapım salı gün bitti..yeni kutuya gelecek salı mı başlayacağım yoksa çarşamba günümü?? kafam karıştı...yardım edin...
2 aydır hep 7.ci günün akşamı aldım hapı doğrumu yaptım acaba?
8. gün başlayacaksın canım.arkadaşlar ben 2 aydı hap kullanıyorum bu 3.cü ayım..
sizlere sorum hani 21 gün hap kullanıp 7 gün ara verip tekrar başlıyoruz ya..7.ci günmü ilk hapı yutuyoruz yoksa 8.ci gün mü...?
benim hapım salı gün bitti..yeni kutuya gelecek salı mı başlayacağım yoksa çarşamba günümü?? kafam karıştı...yardım edin...
2 aydır hep 7.ci günün akşamı aldım hapı doğrumu yaptım acaba?
çarşamba bittiyse perşembe başlayacaksın. yoksa 6 gün ara vermiş oluyorsun.ben çarşamba bitirdiysem çarşamba günü başlıyorum
5. kutuya başlıcam
merhabalar ben 2 yıldır ginera kullanıyorum aksatmadan ama bu ay tam4 gün içeyi unuttum.bu süre içerisinde 2 kez ilişkim oldu ama şuda var artı geriçekilme yöntemiylede korunuyoruz hapa başlıycam bugece ama acaba hamile kalmışmıyım diyede korkuyorum noluuurr bana moral verin aranızda başına böle bişiy gelen varmıdır acaba
ya peki doğum kontrol hapı kullanıpta adeti bittikten sonra kanaması devam eden var mı? yada bunun sebebini bilen var mı yada çaresini bilen
ben de 1.5 senedir kullanıyorum cnm arada unuttuğumda çok oldu aslında dikkat etmek lazım bende 4 kere unuttum üst üste 3 kere unuttuğum falanda oldu ilişkiyede girdim çok şükür hamile falan kalmadım ama kalan arkadşlar var bu yüzden dikkat etmek lazım bebek yapmayı düşünene kadar :hulya:merhabalar ben 2 yıldır ginera kullanıyorum aksatmadan ama bu ay tam4 gün içeyi unuttum.bu süre içerisinde 2 kez ilişkim oldu ama şuda var artı geriçekilme yöntemiylede korunuyoruz hapa başlıycam bugece ama acaba hamile kalmışmıyım diyede korkuyorum noluuurr bana moral verin aranızda başına böle bişiy gelen varmıdır acaba